Premis de poesia Miquel Martí i Pol i José M. Valverde 2007

Els resultats del 18è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, en llengua catalana, i del 11º Premio de Poesía José M. Valverde, en llengua castellana, organitzats per CCOO del Barcelonès, es van donar a conèixer en un acte públic el dia 5 de maig de 2007.

Els jurats dels premis: Adrià Chavarria, Rafael Vallbona, Miquel Ll. Muntané i Rodolfo del Hoyo (Miquel Martí i Pol), i Carlos Vitale, Felipe López-Aranguren, Cristina Fallarás i Luis Fernández Zaurin (José M. Valverde) han acordat concedir els premis als poemes següents:

18è Premi Miquel Martí i Pol

– 1r Premi a ‘Obrador de lletres’, de Ramon Cardona i Colell.

– Un accèssit a ‘La sintaxí de l’asfalt’, de Glòria Calafell Martínez, i a ‘Orfes de glòria’, d’Esther Ruiz Margalef.

– Finalistes: ‘Sacheseuhauseu/Downtown suzie’, de Neus Jaumot, ‘Comèdies dels repic dels fils de lluna’, de Blanca Vidal Carrasco, ‘Vols en caiguda estàtica’, de Francisco J. del Hoyo Castillo, ‘Retorn’, de Monstserrat Butjosa Roca, i ‘Els Habitants’, d’Albert García Elena.

11º Premio José M. Valverde

– 1r Premi a ‘Meridiano’, de Federico Aguirre.

– Un accèssit a ‘Por qué, si eras bella’, de Gloria López, i a ‘Postales’, de Marc Miralpeix.

– Finalistes: ‘Los vapores del futuro’, de Carlos Navarro, ‘La Máscara’, de Raúl Alejandro López, ‘Al borde de un ataque de ternura’, de Natalia Carrasco, ‘Sin prescripción /excusas/exilio’, de Patricia Collazo, i ‘Citasaciegas’, d’Ivan Sánchez.