format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Demà dimarts a la tarda

La cooperativa promoguda per CCOO de Catalunya, Habitatge Entorn, lliura 72 habitatges de protecció oficial a l'Hospitalet de Llobregat


FotoLa cooperativa promoguda per CCOO de Catalunya, Habitatge Entorn, lliurarà demà, dimarts, 6 de març, a les 17 h, els 72 habitatges de protecció oficial de règim general que han estat construïts al carrer Amadeu Torner, 75-89, de l’Hospitalet de Llobregat.

A l’acte assistirà l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; el director de Finances i Serveis de CCOO de Catalunya, Jordi Llorens; el secretari general de CCOO del Barcelonès, Àngel Crespo, i el president d’Habitatge Entorn, Jordi Giménez.

Aquesta és la tercera promoció de la cooperativa a la ciutat de l’Hospitalet. Els habitatges, que han estat acollits a protecció oficial en règim general, tenen tres dormitoris, i una superfície mitjana de 86,15 m2 útils. Com és habitual en les promocions d’Habitatge Entorn, els habitatges tenen inclosos en el preu final una plaça d’aparcament i un traster. El preu mitjà dels habitatges és de 174.755 euros (30.839 euros menys que el preu autoritzat per la Generalitat de Catalunya).

Els 72 habitatges han estat adjudicats en un 54,17% a persones d’entre 20 a 35 anys. Els socis han aportat mensualment la quantitat de 1.000 euros, i hauran pagat fins al lliurament de claus una quantitat aproximada de 44.000 euros. Un crèdit hipotecari protegit, al qual se subrogaran, permetrà als nous propietaris acabar de pagar els seus pisos.

El projecte ha estat redactat pels arquitectes Ricard Mercadé i Rogel i Aurora Fernández i Grané, que també es va fer càrrec de la direcció facultativa, i l’arquitecte tècnic ha estat Ramon Garriga i Rufach. L’empresa constructora d’aquests habitatges ha estat Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania, SA, de Barcelona.

Habitatge Entorn ha lliurat, des del 1993 fins ara, les claus de 6.505 habitatges distribuïts per diverses poblacions catalanes i té en construcció 82 habitatges i 545 habitatges més en fase de promoció. A la comarca del Barcelonès, la cooperativa ja ha lliurat 933 habitatges (92 a Badalona, 539 a Barcelona, 138 a Sant Adrià de Besòs i 164 a l’Hospitalet de Llobregat, inclosos els 72 que demà es lliuren), i té en projecte 75 a Barcelona.

05/03/2012

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI