CCOO del Barcelonès convoca a la manifestació europea convocada per la CES el 29 de febrer

Amb la distribució d’informació sobre el “Decretazo” del Govern Espanyol

Demà divendres, 24 de febrer, CCOO del Barcelonès continua amb la campanya de distribució d’informació sobre la reforma laboral, les polítiques neoliberals de la Unió Europea i la incidència d’aquestes retallades de drets laborals i socials sobre els treballadors i treballadores del nostre país.

A partir de les 7.30 hores, membres de la Unió Comarcal de CCOO del Barcelonès i de la Regió Metropolitana de la UGT de Catalunya, estaran a l’estació de Sants per donar a conèixer el contingut i els efectes de les mesures plantejades pel Govern de l’Estat i convocar a la manifestació del dimecres 29 de febrer, mitjançant el repartiment de material informatiu.
A l’activitat hi participarà el secretari general de CCOO del Barcelonès, Àngel Crespo, que realitzarà un contacte informatiu de les 8 a les 8.30 hores.

Al llarg del matí, a diversos punts del transport col·lectiu de la comarca, tant dirigents de les dues organitzacions com delegats i delegades d’empreses del Barcelonès n’informaran els treballadors i treballadores, així com els usuaris i usuàries del servei de transport públic.

Amb aquesta acció, CCOO del Barcelonès s’afegeix a la intensa tasca de difusió i convocatòria endegada a tota Europa per la CES, per mobilitzar la ciutadania davant les polítiques neoliberals de la Unió Europea i dels governs comunitaris. Un procés que tindrà una nova fita amb la manifestació del pròxim 29 de febrer, a Barcelona.

Imatges de la manifestació.