CCOO del Barcelonès Nord valora molt positivament la futura instal·lació de l’empresa Cacaolat a Santa Coloma de Gramenet

Per a CCOO del Barcelonès Nord és una bona notícia, en primer lloc la continuïtat de Cacaolat en el teixit productiu català, i més concretament la seva instal·lació al terme municipal de Sta. Coloma de Gramenet.

Santa Coloma és una de les ciutats catalanes més castigades per la crisi econòmica i financera, un dels efectes de la qual és la pèrdua d’ocupació, d’un 10,5% interanual en aquest municipi del Barcelonès Nord, que la situa amb una taxa de desocupació del 32,52%, que afecta a 12.684 persones, situació encara més greu tenint en compte un índex creixent de persones que no perceben cap tipus de prestació. 

CCOO del Barcelonès Nord considera que la instal·lació de la producció d’un producte com Cacaolat a les antigues dependències de la cervesera DAMM i les inversions anunciades per a aquest fet poden resultar un revulsiu per a la reactivació de l’economia colomenca.

CCOO del Barcelonès Nord considera que el sector agroalimentari, junt amb les empreses auxiliars associades, pot donar lloc a la creació de llocs de treball que minimitzin els efectes perversos que la crisi financera i d’especulació estan produint sobre els ciutadans i ciutadanes de Sta. Coloma de Gramenet.