format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Demà, 9 de novembre, a l'edifici CEMFO

CCOO de l'Hospitalet organitza un taller de treball sobre salut laboral i negociació col·lectiva


FotoCCOO de l’Hospitalet celebra demà, dimecres 9 de novembre de 2011, un taller de treball amb dos blocs temàtics: visualització de malalties professionals i reforma laboral de la negociació col•lectiva.

CCOO de l’Hospitalet ha organitzat aquesta jornada amb l’objectiu de difondre continguts i compartir arguments i propostes amb els delegats i delegades en torn a aquestes temàtiques, de gran importància per a les condicions laborals dels treballadors i treballadores.

La jornada, que comença a les 9.15 hores, a la sala de l’edifici CEMFO de l’Hospitalet, s’iniciarà amb una obertura a càrrec d’Asun Romero, coordinadora general de CCOO de l’Hospitalet, i de José María García Mompel, tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, i continuarà amb:

- Visualització de les malalties professionals, a càrrec de María Menéndez, responsable del departament de Salut Laboral de la CONC. Modera José Antonio Valverde, responsable d’Ocupació i Salut Laboral de l’Hospitalet.
- Reforma laboral de la negociació col•lectiva, a càrrec de Sixte Garganté, advocat del CERES. Modera Javier Martínez, secretari d’Activitat Econòmica i Ocupació de CCOO del Barcelonès.
- Clausura a càrrec d’Àngel Crespo, secretari general de CCOO del Barcelonès. 

L’Hospitalet de Llobregat, 8 de novembre de 2011 08/11/2011

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI