CCOO de l’Hospitalet organitza un taller de treball sobre salut laboral i negociació col·lectiva

Demà, 9 de novembre, a l’edifici CEMFO

CCOO de l’Hospitalet celebra demà, dimecres 9 de novembre de 2011, un taller de treball amb dos blocs temàtics: visualització de malalties professionals i reforma laboral de la negociació col•lectiva.

CCOO de l’Hospitalet ha organitzat aquesta jornada amb l’objectiu de difondre continguts i compartir arguments i propostes amb els delegats i delegades en torn a aquestes temàtiques, de gran importància per a les condicions laborals dels treballadors i treballadores.

La jornada, que comença a les 9.15 hores, a la sala de l’edifici CEMFO de l’Hospitalet, s’iniciarà amb una obertura a càrrec d’Asun Romero, coordinadora general de CCOO de l’Hospitalet, i de José María García Mompel, tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, i continuarà amb:

– Visualització de les malalties professionals, a càrrec de María Menéndez, responsable del departament de Salut Laboral de la CONC. Modera José Antonio Valverde, responsable d’Ocupació i Salut Laboral de l’Hospitalet.
– Reforma laboral de la negociació col•lectiva, a càrrec de Sixte Garganté, advocat del CERES. Modera Javier Martínez, secretari d’Activitat Econòmica i Ocupació de CCOO del Barcelonès.
– Clausura a càrrec d’Àngel Crespo, secretari general de CCOO del Barcelonès. 

L’Hospitalet de Llobregat, 8 de novembre de 2011