Santa Coloma es mobilitza pels serveis públics

El dimarts, 25 d’octubre, a les 10 hores, treballadors i treballadores dels serveis públics de Santa Coloma es van concentrar, convocats per CCOO del Barcelonès Nord, a la plaça de la Vila de Sta. Coloma de Gramenet, contra les retallades.

Amb aquesta acció es volia posar de manifest les conseqüències de les retallades sobre el conjunt de treballadors i treballadores que presten els seus serveis per a les administracions públiques, i molt especialment els serveis de neteja de les dependències municipals, en aquesta zona de la nostra comarca.

Per CCOO del Barcelonès la situació resulta especialment greu al municipi colomenc, on s’han suprimit 9 llocs de treball a LIMASA, l’empresa que es dedica a la neteja dels edificis i locals que depenent de l’Ajuntament d’aquesta ciutat.

CCOO del Barcelonès considera que, després de la reducció de 10 llocs de treball l’any anterior, les plantilles han d’assumir un major volum de feina, amb les conseqüències que això implica per a la seva salut i per a la qualitat del servei.

En acabar la concentració va tenir lloc una reunió amb el director de Serveis d’Alcaldia i el responsable d’Hisenda, i es van comprometre a mirar la situació actual del contracte de neteja amb LIMASA.

Imatges de la concentració.