format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Campanya l'Hospitalet sense vies


FotoLa plataforma L’Hospitalet sense Vies, de la qual forma part CCOO de l’Hospitalet, entre d’altres organitzacions de la ciutat, demanarà la paraula el dimarts 25 d’octubre al ple municipal per informar de l’estat de la campanya de recollida de signatures i interpelar els regidors sobre els acords presos els anys 2001 i 2008 sobre les demandes veïnals de soterrament de les vies del tren al seu pas per l’Hospitalet.

L’any 2000 es va impulsar la plataforma.

El 2001, l’Ajuntament de l’Hospitalet, la conselleria de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Foment van acordar el soterrament de les vies de la línia de Vilanova i Vilafranca i la construcció de l’estació intermodal de la Torrassa.

Les obres de l’AVE van retardar l’inici de l’execució i finalment l’any 2008 es va aprovar el projecte de soterrament de la línia de Vilanova i la construcció de dues estacions: la de la Torrassa i Bellvitge-Gornal, restant pendent el tram de la línia de Vilafranca.

Davant l’incompliment dels acords signats, les entitats tornen a exigir:
- Dur a terme el projecte de soterrament de la línia de Vilanova.
- La construcció de l’estació central intermodal de la Torrassa.
- L’estació de Bellvitge-Gornal.
- Realitzar el projecte executiu de la línia de Vilafranca.
- Una millor accessibilitat del baixador de Bellvitge-Gornal mentre no es disposi de la nova estació.

Podeu veure el manifest.


24/10/2011

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI