format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Igualment, es reclama la recuperació del "dia sense cotxes"

CCOO del Barcelonès demana als alcaldes i alcadesses de la comarca la creació de la targeta social de transport públic per a persones que cerquen ocupació


FotoCCOO del Barcelonès, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, s’ha dirigit per carta a tots als alcaldes i alcaldesses de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, per demanar-los suport a la iniciativa del sindicat de crear un nou títol del transport públic dirigit especialment a les persones aturades que cerquen feina.

Aquest nou títol tindria una reducció general del 60% del cost tarifari i arribaria fins a la gratuïtat en casos de manca total d’ingressos, per a totes les persones que estiguessin buscant activament feina.

Per a CCOO del Barcelonès cal tenir en compte que l’atur afecta al voltant del 18% de la població del territori, que arriba a un 43% en el cas dels menors de 25 anys.

A finals de l’any 2010, el 20% de les llars catalanes tenia un o més membres sense ocupació, amb una tendència marcadament creixent pel que fa a les llars en què tots els seus membres es troben en situació d’atur. Organitzacions com Càritas o Creu Roja xifren en més d’un 20% la població catalana en risc d’exclusió social.

CCOO del Barcelonès demana la implementació de criteris socials en les polítiques de tarificació del transport públic, de manera que responguin a les necessitats dels diversos sectors socials, com ara estudiants, joves, jubilats, etc. i la primera mesura i la més urgent, en el context en què ens trobem, es la T-Social/Cat. per facilitar la recerca d’ocupació a persones aturades.

Igualment, CCOO del Barcelonès demana a alcaldes i alcaldesses la recuperació del "dia sense cotxes" com a acte central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. CCOO del Barcelonès sempre hem defensat que un dia sense circulació de vehicles privats és un element exemplificador tant de les possibilitats que dóna el transport públic, la seva eficiència, seguretat i comoditat, com dels guanys col•lectius en millora de la qualitat de l’aire, reducció del soroll i estalvi energètic.

23/09/2011

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI