13 Premi de Fotografia Josep Maria Pérez Molinos

CCOO del Barcelonès convoca la 13a edició del Premi de Fotografia Josep Maria Pérez Molinos.

Tema: Indignació

El tema de la present edició del premi és la indignació: sentiment d’intens enuig que provoca un acte que es considera injust. En la seva obra Indigneu-vos!, Stéphane Hessel exhorta els joves a indignar-se; diu que tot bon ciutadà ha d’indignar-se actualment perquè el món va malament.

Les fotografies poden mostrar assemblees, cassolades, acampades, situacions de conflicte, manifestacions de persones indignades, etc.

Les persones concursants: Hi pot concursar tothom qui vulgui.

Les trameses: El termini per fer arribar les imatges és fins el 15 de setembre de 2011, en un CD a l’adreça següent: CCOO del Barcelonès – Secretaria de Cultura, Via Laietana, 16, 3a planta, 08003 Barcelona.

L’exposició: L’exposició inaugural de les fotos finalistes tindrà lloc del 6 d’octubre de 2011, a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet (rambla de Just Oliveras, 56), i posteriorment es farà l’exposició a diverses localitats del Barcelonès.

Els premis: Hi ha tres premis i cada autor/a només en podrà rebre un.
1r premi, dotat amb 1.000 euros.
2n premi, dotat amb 600 euros.
3r premi, dotat amb 350 euros.

L’adjudicació i el lliurament de premis es farà en un acte públic a l’Auditori Barradas (rambla de Just Oliveras, 56) de l’Hospitalet, el dia 6 d’octubre de 2011, a les 19 h.

Podeu veure les bases completes:
en català.
en castellà.

Feu clic per a veure el cartell dels premis 2011
Feu clic per a veure la invitació a l’acte d’entrega dels premis