CCOO del Barcelonès convoca a la manifestació del 14 de maig

Amb la distribució d’informació sobre la retallada de drets socials i en defensa de l’Estat del benestar

Dijous 12 i divendres 13, CCOO del Barcelonès continua amb la campanya de distribució d’informació sobre les retallades de drets de ciutadania tan elementals com la sanitat o l’educació, i en defensa de l’Estat del benestar.

Dijous 12, conjuntament amb UGT, es durà a terme una tasca de distribució d’informació a les principals estacions i intercanviadors de transport de la comarca del Barcelonès.

Divendres 13, a partir de les 7 h, diversos membres de la direcció de la Unió Comarcal de CCOO del Barcelonès, encapçalats pel seu secretari general, Àngel Crespo, estaran a l’estació de Metro de plaça Espanya, a Barcelona, donant a conèixer el contingut i els efectes de les mesures plantejades pel Govern de l’Estat, i convocant a la manifestació de dissabte 14 de maig, mitjançant el repartiment de material informatiu.

Durant el matí, a diversos punts del transport col•lectiu de la comarca, tant dirigents d’aquesta organització, com delegats i delegades, pertanyents a empreses del Barcelonès, informaran els treballadors i treballadores, així com els usuaris i usuàries del servei de transport públic, al respecte.

Amb aquesta acció, CCOO del Barcelonès se suma a la intensa tasca de difusió i convocatòria endegada a tot Catalunya, per tal de mobilitzar la ciutadania davant les retallades de l’Estat del benestar endegades pel Govern de la Generalitat, i que afecten a serveis públics tan essencials com la sanitat o l’educació. Un procés que culminarà amb la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el pròxim 14 de maig a les 11h.