CCOO de l’Hospitalet inicia la campanya de recollida de signatures per a la ILP “Feina estable i amb drets”

Amb una taula de recollida de signatures, dimarts 5 d’abril, a la Rambla Just Oliveras.

Amb aquesta iniciativa legislativa popular, que va en contra de la reforma laboral, es vol afavorir l’ocupació estable i amb drets, especialment dels joves, de les dones i de les persones aturades de llarga durada.

CCOO de l’Hospitalet inicia la campanya de recollida de signatures en diversos indrets de la comarca del Barcelonès, on s’instal•laran taules perquè els ciutadans i ciutadanes puguin signar la ILP.

La campanya s’iniciarà el dimarts 5 d’abril, de 10 a 13 hores, amb un punt de recollida a la Rambla Just Oliveras, on Ascensión Romero, coordinadora de CCOO de l’Hospitalet, atendrà els mitjans de comunicació a les 12 hores.

La recollida de signatures, que també es durà a terme als centres de treball, continuarà posteriorment en places públiques, grans superfícies, mercats, parades de RENFE i METRO i altres espais de concurrència pública, amb la idea que tothom tingui l’oportunitat de signar.

CCOO de l’Hospitalet, així mateix, ha establert contacte amb diverses entitats socials i organitzacions polítiques de la ciutat, que van donar suport a la vaga general del 29 de setembre, per tal de col•laborar en aquesta campanya. En aquesta primera sortida ha confirmat la seva participació EUiA de l’Hospitalet, encapçalada pel seu coordinador, Alfons Salmerón.

Amb aquesta ILP, que es desenvolupa simultàniament en tot l’Estat espanyol, CCOO del Barcelonès vol contribuir a fer que aquest canvi de la reforma laboral arribi a les Corts, i la veu dels treballadors/es d’aquest país, també els de la nostra comarca, sigui escoltada al Congrés.

Entre els aspectes que destaquen de la iniciativa legislativa, trobem la lluita contra la precarietat laboral, per a la creació d’ocupació estable, de qualitat i amb drets, i evitar el frau a la contractació, evitant la temporalitat injustificada a les empreses.

La campanya també busca que, en cas d’acomiadament improcedent, el treballador o treballadora pugui triar entre la indemnització o la reincorporació al seu lloc de treball.

ver FOTOS