CCOO del Barcelonès inicia la campanya de recollida de signatures per a la ILP ‘Porta la teva signatura al Congrés’

Amb una acció conjunta amb UGT Àrea Metropolitana, dijous 31, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona

Amb aquesta iniciativa legislativa popular, que va en contra de la reforma laboral, es vol afavorir l’ocupació estable i amb drets, especialment dels joves, de les dones i de les persones aturades de llarga durada.

CCOO del Barcelonès inicia la campanya de recollida de signatures a diversos indrets de la comarca del Barcelonès, on s’instal•laran taules perquè els ciutadans i ciutadanes puguin signar la ILP.

La campanya s’iniciarà dijous 31 de març a les 12 hores, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, on Àngel Crespo, secretari general de CCOO del Barcelonès, i Carmen Villarrazo, secretària d’UGT Àrea Metropolitana, atendran als mitjans de comunicació.
La recollida de signatures, que també es durà a terme als centres de treball, continuarà posteriorment a places públiques, grans superfícies, mercats, parades de RENFE i METRO i altres espais de concurrència pública, amb la idea que tothom tingui l’oportunitat de signar.

Amb aquesta campanya, que es desenvolupa simultàniament a tot l’Estat espanyol, CCOO del Barcelonès vol contribuir que aquest canvi de la reforma laboral arribi a les Corts, i la veu dels treballadors/es d’aquest país, també els de la nostra comarca, sigui escoltada al Congrés.

Entre els aspectes que destaquen d’aquesta ILP trobem la lluita contra la precarietat laboral, per a la creació d’ocupació estable, de qualitat i amb drets, i evitar el frau a la contractació, evitant la temporalitat injustificada a les empreses.

La iniciativa també busca que, en cas d’acomiadament improcedent, el treballador o treballadora pugui triar entre la indemnització o la reincorporació al seu lloc de treball.

Imatges de l’acció.
Video de l’acció.
Imatges de la recollida al Mercat de Santa Caterina el 5 d’abril de 2011
Imatges de la recollida a la plaça Catalunya el 8 d’abril de 2011