CCOO repartirà informació sobre la retallada de drets laborals i socials, i en defensa de l’Estat del benestar

CCOO del Barcelonès convoca a la manifestació del 18 de desembre

CCOO del Barcelonès continua amb la campanya de distribució d’informació sobre la retallada de drets laborals i socials, i en defensa de l’Estat del benestar.

Així, demà, divendres 17 de desembre, a partir de les 7 h, diversos membres de la direcció de la Unió Comarcal de CCOO del Barcelonès, encapçalats pel seu secretari general, Àngel Crespo, seran a l’estació de Metro de Plaça Espanya, a Barcelona, informant sobre el contingut i els efectes de les mesures plantejades pel Govern de l’Estat, i convocant a la manifestació de dissabte, 18 de desembre, mitjançant el repartiment de material informatiu. En l’activitat hi participarà també el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, que serà en un altre dels punts d’atenció de la jornada: l’estació de Sants.

Durant el matí, a diversos punts del transport col•lectiu de la comarca, tant dirigents d’aquesta organització com delegats i delegades, pertanyents a empreses del Barcelonès, informaran els treballadors i treballadores així com els usuaris i usuàries del servei de transport públic sobre la mobilització.

Amb aquesta acció CCOO del Barcelonès se suma a la intensa tasca de difusió i convocatòria endegada a tot l’Estat per mobilitzar la ciutadania davant la reforma laboral, la política econòmica, laboral i social del Govern, i les propostes governamentals de reforma de la Seguretat Social. Un procés que culminarà amb la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el pròxim 18 de desembre a les 17 h.