ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE PARCS I JARDINS AIXEQUEN EL TANCAMENT

Una vegada represes de forma efectiva les jubilacions parcials amb contracte de relleu

Avui 26 de novembre, els treballadors i treballadores de Parcs i Jardins han posat fi a l’ocupació de la seu de l’Institut Municipal al carrer Tarragona.

Ahir es va arribar a un acord entre la direcció i els representants dels treballadors/es pel qual es reprenien les jubilacions parcials amb contracte de relleu i que suposa el compliment del conveni col•lectiu en matèria de jubilació parcial.

L’acord s’ha començat a implementar avui mateix, amb la signatura dels primers contractes laborals dels rellevistes, que començaran a desenvolupar el seu treball a partir del dia 1 de desembre.

Amb aquesta adaptació de l’acord de condicions laborals 2005 – 2009, es desbloqueja un conflicte que durava ja 16 dies i que mantenia els treballadors i treballadores tancats a les instal•lacions de Parcs i Jardins, en la seva lluita pel compliment del conveni col•lectiu.

Quinze treballadors i treballadores es troben tancats a la seu de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, per  lluitar contra la decisió de l’Ajuntament de Barcelona de no complir el conveni col•lectiu en l’apartat específic de la jubilació parcial.

Des de CCOO del Barcelonès es vol traslladar a la plantilla de Parcs i Jardins la seva felicitació pel bon resultat obtingut i el compliment dels acords.