CCOO DEL BARCELONÈS CONMEMORA EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Amb una acció de sensibilització a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Enguany, CCOO del Barcelonès vol celebrar el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones traient les xifres al carrer.

Amb una acció de sensibilització i divulgació que, el dijous 25 de novembre, de 10 a 11h, a la plaça de Sant Jaume, vol informar sobre la relació entre precarietat laboral i assetjament sexual o per raó de gènere i sobre la condició de doble víctima de les dones, davant de les mesures del Govern de l’Estat, tant pel que fa a la retallada en la despesa social, que incrementarà el treball reproductiu, com en la reforma laboral, que aprofundirà la precarietat en l’ocupació a la qual ens trobem actualment.

L’acció consistirà en uns plafons informatius de la violència en xifres a Catalunya i a l’Estat espanyol, així com una acció de record i homenatge a les víctimes d’enguany.

De forma complementària, i amb motiu del 25 de novembre, CCOO del Barcelonès ha endegat una iniciativa: la “maleta de recursos contra la violència de gènere”. Una eina que es troba al seu web, a l’adreça: https://www.ccoo.cat/barcelones/aspnet/noticia.aspx?id=130663, i on es poden trobar materials útils per a la tasca dels delegats i delegades, tant davant de casos de violència a la feina, com en el supòsit de treballadores en situació de violència de gènere o familiar.

Feu clic per a veure la galeria de fotos

Informatiu migdia de BTV amb àmplia cobertura de l’esdeveniment

Feu clic per a consultar la maleta contra la violència de gènere