CCOO del Barcelonès Nord crida a la vaga general del 29 de setembre

Amb una acció divulgativa, demà a la zona comercial de Montigalà

CCOO del Barcelonès Nord, en el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i per la vaga general del 29 de setembre, organitza una acció informativa a la zona comercial de Montigalà, a la ciutat de Badalona.
CCOO del Barcelonès, juntament amb els sindicats comarcals i equips del Barcelonès de tots els rams, farà una tasca informativa, per aquesta zona comercial i àrees adjacents.
La tasca es desenvoluparà amb diversos materials al•lusius a la reforma laboral i a la convocatòria de vaga: octavetes, enganxines, xapetes, cartelleria, pancartes, etc.
Així mateix, es farà una acció de sensibilització, divulgació i d’extensió de la vaga, repartint octavetes entre els treballadors i treballadores d’aquestes àrees de la ciutat de Badalona.
Amb aquesta acció es vol divulgar els punts de vista de CCOO sobre la reforma laboral recentment decretada pel Govern, i aprovada a les Corts generals, en perjudici dels interessos dels treballadors i treballadores.
L’activitat, que comptarà amb la participació d’un nombrós grup de delegats, delegades i dirigents de CCOO del Barcelonès Nord i dels diversos rams d’activitat, s’iniciarà a les 9.30 h a la zona de la botiga d’Ikea de Montigalà.

Feu clic per a veure la galeria de fotos