Continua la campanya d’extensió de la vaga general de CCOO del Barcelonès

Amb una nova acció divulgativa conjunta amb UGT, dimecres 15 de setembre, pel barri del Raval de Barcelona

CCOO del Barcelonès, juntament amb el CITE i la FECOHT del Barcelonès, en el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i per la vaga general del 29 de setembre, ha organitzat una acció informativa al barri del Raval de Barcelona.

La tasca es desenvoluparà amb diversos materials al•lusius a la reforma laboral i a la convocatòria de vaga: octavetes en diversos idiomes, adhesius, xapetes, cartelleria, pancartes, etc.

Així mateix, es realitzarà una acció de sensibilització, divulgació i d’extensió de la vaga, repartint fulls informatius entre els treballadors i les treballadores del comerç i serveis d’aquest barri de la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta acció conjunta amb UGT es volen divulgar els punts de vista de les dues organitzacions sindicals sobre la reforma laboral recentment decretada pel Govern, i aprovada a les Corts Generals, en perjudici dels interessos dels treballadors i les treballadores.

L’activitat, que comptarà amb la participació d’un nombrós grup de delegats/ades i dirigents de CCOO del Barcelonès, del CITE i de la FECOHT del Barcelonès, tindrà el seu punt de partida a les a les 9 h a la seu central de CCOO de Catalunya.
L’acció té com a objectiu arribar als sectors més amplis possibles de població, en particular als sectors d’activitat comercial, fent arribar la informació sobre la convocatòria de vaga, més enllà de les barreres idiomàtiques i de comunicació que puguin existir.

Feu clic per a veure la galeria de fotos