CCOO i UGT de l’Hospitalet participen en una xerrada sobre la reforma laboral

Dins del programa oficial de les festes del barri de Bellvitge

CCOO i UGT de l’Hospitalet, en el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i d’extensió dels motius de la vaga general del 29 de setembre, participen a una xerrada sobre la reforma laboral.

La xerrada, organitzada per la Comissió de festes de Bellvitge, tindrà lloc demà 10 de setembre, de 19 a 21 h, a la sala d’actes de l’antiga Aula de Cultura d’aquest barri de l’Hospitalet.

A la xerrada hi intervindrà, en representació de CCOO, la companya Ascensión Romero, coordinadora general de CCOO de l’Hospitalet, i Joan Barrachina, coordinador d’UGT, i serà presentada per un membre de la Comissió de Festes de Bellvitge.

Amb aquesta activitat s’ha volgut acostar a la població hospitalenca els motius i raons de la vaga general del pròxim 29 de setembre, davant del context actual de retallada dels drets laborals i socials dels treballadors i treballadores.

Així mateix, al matí, i coincidint amb el mercat setmanal de Bellvitge, es farà una acció de sensibilització, divulgació i extensió de la vaga, i es repartiran octavetes entre els clients d’aquest mercat popular de la ciutat de l’Hospitalet.

Amb aquestes accions es vol divulgar els punts de vista dels sindicats majoritaris a l’Hospitalet sobre la reforma laboral recentment decretada pel Govern, i agreujada en tràmit parlamentari pel Congrés dels Diputats i el Senat, en perjudici dels interessos dels treballadors i treballadores.