CCOO del Barcelonès amplia la seva campanya d’extensió de la vaga general del 29-S a barris i polígons industrials

Amb un equip d’extensió amb megafonia, que emetrà falques sobre els motius de la vaga general del 29-S

Avui, dilluns 9 d’agost, CCOO del Barcelonès inicia una nova activitat en la mobilització cap a la vaga general del 29 de setembre. Amb la finalitat de donar a conèixer els punts de vista de CCOO sobre la reforma laboral imposada pel Govern, i que vulnera els drets i els interessos dels treballadors/es del nostre país, s’ha endegat una activitat de difusió de la convocatòria de vaga general pels principals barris i polígons industrials de la nostra comarca.

Un equip de companys de CCOO del Barcelonès recorreran els principals polígons industrials de Badalona, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, així com alguns dels mercats municipals i carrers comercials d’aquestes poblacions, diversos dies de cada setmana, repartint materials al•lusius a la convocatòria de vaga, com octavetes, enganxines, etc.

L’activitat, que es perllongarà durant els mesos d’agost i setembre, comptarà amb el reforç d’un equip de megafonia, que durant els recorreguts de l’equip d’extensió, anirà emetent falques amb els motius i les raons de la vaga general del 29 de setembre.

A continuació trobareu els enllaços a les falques i CD preparats a aquest efecte, per si us poden ser útils per a la vostra tasca sindical 

ÀUDIO
Per descarregar els diversos arxius, feu clic amb el botó dret del ratolí sobre l’enllaç que us interessi i seleccioneu “Guardar destí com a”. Per a escoltar-los, utilitzeu el reproductor.

CD Megafonia (Edició 65 minuts)

CD Megafonia (Edició 32 minuts)

Així no! (A la huelga compañeros)

Així no! (Mala vida)

Així no! (Viva Zapata)

Així no! (A cara o cruz)



10 raons per a fer vaga (A la huelga compañeros)

10 raons per a fer vaga (Mala vida)

10 raons per a fer vaga (Viva Zapata)