CCOO DEL BARCELONÈS CONTINUA LA CAMPANYA D’EXTENSIÓ DE LA VAGA GENERAL DEL 29-S

Amb una acció divulgativa, dimecres 28 de juliol, al matí en centres comercials i al vespre al Poble Espanyol i a les nits del CaixaFòrum

CCOO del Barcelonès, en el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i per la vaga general del 29 de setembre, ha organitzat una acció informativa als centres comercials de Glòries, Maremàgnum i al Centre de la Vila, a Barcelona.

Fotografia: El Periódico de Catalunya

CCOO del Barcelonès, juntament amb la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme (FECOHT) de CCOO de Catalunya, ha realitzat una intensa tasca informativa, començant pel centre comercial de Glòries, amb diversos materials al•lusius: fulls informatius, adhesius, xapetes, etc, i posteriorment al Centre de la Vila i el Maremàgnum.

Així mateix, s’ha portat a terme una acció de sensibilització, divulgació i extensió de la vaga, repartint fulls informatius entre els treballadors i les treballadores, així com la clientela d’aquests centres comercials de la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta acció es volen divulgar els punts de vista de CCOO sobre la reforma laboral recentment decretada pel Govern en perjudici dels interessos dels treballadors/es.

L’activitat ha comptat amb la participació d’un nombrós grup de delegats/ades i dirigents de CCOO del Barcelonès i de la FECOHT.

Així mateix, la tasca ha continuat al vespre, quan una nodrida representació de CCOO del Barcelonès ha acudit al concert de la coneguda cantant Bebe, al Poble Espanyol, i a la nit dels dimecres del CaixaFòrum, on s’ha continuat la tasca d’extensió. 

Feu clic per a veure la galeria de fotos

Barcelona, 28 de juliol de 2010