Amb una acció a la Borsa de Barcelona, CCOO del Barcelonès es mobilitza per la vaga general del 29 de setembre

Demà, a la porta de la Borsa de Barcelona a partir de les 11.30, amb un simulacre de sessió

En el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i entorn a la vaga del 29 de setembre, CCOO del Barcelonès organitza un simulacre de sessió a la porta de la Borsa de Barcelona, al número 19 del Passeig de Gràcia.

CCOO del Barcelonès celebrarà aquest simulacre de sessió borsària per tal que un nombrós grup de treballadors i treballadores participin en el mercat financer i puguin conèixer, de primera mà, els efectes perniciosos de l’especulació financera per a l’economia productiva del nostre país.

L’activitat comptarà amb un director d’operacions, diversos inversors, treballadors i treballadores disconformes amb el funcionament del sistema financer, un monòlit, xapetes i adhesius cridant a la vaga general, víctimes de l’especulació financera, manifestants i vaguistes; així mateix el conegut personatge de dibuixos animats de la sèrie els Simpson, el Sr. Burns, hi tindrà un paper destacat.

Amb aquesta acció reivindicativa, es vol evidenciar el paper tingut pel sistema borsari i financer sobre l’actual crisi econòmica, així com la disconformitat amb les sortides a la crisi plantejades actualment, i que carreguen el seu cost sobre els treballadors i treballadores.