CCOO del Barcelonès se suma a la iniciativa internacional ‘Global screening, global screaming’

En solidaritat amb el poble palestí i coincidint amb el primer aniversari del final dels bombardejos de l’exèrcit israelià sobre Gaza

Dilluns 18 de gener, a les 18h, es projectarà a la sala de reunions de CCOO del Barcelonès el documental d’Alberto Arce i Mohammad Rujailah To shoot an elephant.

El documental narra, des de la perspectiva de la població civil de l’interior de la Franja de Gaza, el que va succeir durant l’atac israelià que va durar des del 27 de desembre del 2008 fins al 18 de gener del 2009 i que va acabar amb la vida de 1.412 palestins i palestines.

Aquesta projecció, que s’emmarca dins de la iniciativa Internacional “Global Screening, Global Screaming”, és una de les moltes que es realitzaran el mateix dia, a sales arreu del món, per recordar el poble de Gaza.

CCOO ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa internacional de solidaritat amb el poble palestí i de record de les víctimes de Gaza, amb motiu del primer aniversari del final dels bombardejos de l’exèrcit israelià sobre Gaza.