ELS MONTENYECCOO ET COVIDEN A PARTICIPAR AMB CCOO A LA CURSA DE LA MERCÈ 2009

Des de fa un temps un grup d’afiliats/ades de CCOO de Catalunya que tenim en comú que ens agrada la muntanya i la pràctica de curses esportives populars, venim parlant entre nosaltres sobre la possibilitat de crear en el si de CCOO un espai que en forma d’associació esportiva permeti agrupar-nos i fer coses junts.

I ara hem decidit donar un pas endavant, aprofitant la cursa de la Mercè 2009 que es celebra als carrers de Barcelona el proper 20 de setembre.

La idea és poder córrer junts i si és possible aprofitant la samarreta amb el nou logo de CCOO de Catalunya que vàrem portar a la concentració de Madrid del mes de maig. Som conscients que no és la indumentària més adequada per a una cursa com aquesta a finals de l’estiu, però és la que ens permet identificar-nos com a CCOO, amb austeritat, o sigui, sense cap despesa, que no estan les coses per tirar coets.

Però l’objectiu més important és poder ajuntar a afiliats/des que estiguin disposats a participar en la creació d’aquesta associació esportiva, a la qual entre tots i totes ja trobarem nom i que de moment podia dir-se “ELS MONTENYECCOO”.

Tothom que hi estigui interessat ha de fer la inscripció per compte seu a la cursa i enviar-nos les següents dades: Nom i cognom, DNI, correu electrònic i Federació i Unió a la qual pertany. Ho heu d’enviar a l’adreça electrònica [email protected].

Amb aquests dades començaríem a treballar.

I el primer que faríem seria quedar en un punt de concentració previ a la cursa i a una hora convinguda per corre aplegats sota les sigles de CCOO de Catalunya.

De moment teniu com a punt de referència la Secretaria de Formació i Cultura de CCOO de Catalunya i la Secretaria de Cultura de la Unió Comarcal de CCOO del Barcelonès.