Vídeos de presentació de l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya

En el Dia Internacional dels Arxius 2020

En el marc del Dia Internacional dels Arxius 2020, la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha editat una sèrie de vídeos sobre el funcionament dels arxius. Un esdeveniment que se celebra arreu del món i que s’allarga durant tota la setmana. Enguany, davant la situació excepcional provocada per la COVID-19, els arxius catalans s’han unit per proposar una jornada diferent en la que s’ha marcat com a objectiu fer protagonista els usuaris i les usuàries mitjançant una campanya virtual amb una proposta de difusió diferent que vol mostrar la cara més personal dels arxius.

També s’han presentat dos vídeos sobre el funcionament de l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya: 

– Albert Miralles Güell, antic dirigent de CCOO de Catalunya i del PSUC. Durant aquest darrer any ha fet donació del seu fons personal a l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya (veure el vídeo)
– Joan Gimeno Igual, historiador i usuari habitual de l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya per la realització de la seva tesi doctoral i per diferents treballs de recerca histórica (veure el vídeo)