Fes-te amic o amiga del Cipri

Capcalera Amic Cipriano Garcia 2022

Amics i amigues del Cipri

Amics i amigues del Cipri són totes aquelles persones que donen suport a la Fundació Cipriano García com a referent del pensament crític i la preservació de la memòria històrica del moviment obrer al nostre país.

Aquest suport pot anar acompanyat d’una aportació econòmica que es fa mitjançant el pagament d’una quota anual de quantia voluntària i desgravable. També pots fer-te amic o amiga del Cipri sense aportació econòmica.

En contraprestació, els amics i amigues del Cipri reben informació periòdica de les activitats i el funcionament de la fundació en exclusiva, poden participar en activitats, accedir a informació interna, descomptes culturals, llibres, publicacions i serveis que aquesta ofereix.

El compromís i la contribució d’aquestes persones és molt important tant des del punt de vista de l’ajuda material com, especialment, pel recolzament que donen al projecte de la Fundació Cipriano García.

Fes-te amic o amiga del Cipri

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Responsable del tractament: Fundació Cipriano García. Finalitat del tractament: manteniment de la relació com a soci de la fundació conforme a les finalitats establertes en els Estatuts i reglaments de la fundació, gestió administrativa i cobrament de quotes, així com remissió d’informació electrònica sobre nous esdeveniments o activitats organitzades pel responsable, i finalitats estadístiques i històriques. Legitimació: el teu consentiment. Persones destinatàries de les dades (cessions o transferències): en cap cas no es realitzaran cessions de dades. Drets: podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, portabilitat, limitació del tractament, supressió i, si escau, oposició enviant un correu a [email protected].