Consideracions de CCOO Educació en relació amb la convocatòria electoral

1.- Lamentem que les baralles partidistes hagin dificultat l’aprovació d’uns pressupostos que integraven propostes de CCOO i incorporaven la reversió de la major part de les retallades pendents pel personal docent no universitari, gràcies a l‘acord del 25 G.

2.- Ens reafirmem en la combinació de lluita i negociació com a mitjà per avançar en els nostres drets i deixar definitivament enrere les retallades. L’acord del 25 G n’és un exemple i malgrat les dificultats afegides, significa un pas endavant.

3.- Exigim a totes les forces parlamentàries i, en primer lloc, al govern en funcions que facin ús de tots els mecanismes legals disponibles per donar compliment als compromisos assumits pel Departament d’Educació a l’acord del 25 G.

4.- Reclamem a tots els grups parlamentaris i al Govern que surtin de les urnes el 12 de maig que garanteixin el 6% del PIB per a l’educació a Catalunya. Cal que les forces polítiques que han manifestat el seu suport a la ILP en multitud d’ajuntaments ho incorporin als seus compromisos electorals i al nou Parlament, accelerin el seu debat i aprovació definitiva.