Cursos d’anglès

Aprendre Anglès

Aquests estudis per aprendre anglès tenen com a objectiu assolir un grau de competència bàsica per a comunicar-se en llengua anglesa i s’imparteixen en tres nivells, que corresponen als nivells A1, A2.1 i A2.2 del MECR (Marc europeu comú de referència per a les llengües).

Per al pròxim curs 2022-2023, el CFA Manuel Sacristán ofereix els següents nivells, horaris i places a la preinscripció:

  • Anglès 1 matí. Dilluns i dimecres de 9:00 a 10:30 h. 20 places.
  • Anglès 1 tarda. Dimarts i dijous de 18:00 a 19:30 h. 19 places.
  • Anglès 2 matí. Dimarts i dijous de 9:00 a 11:00 h. 5 places.
  • Anglès 2 tarda. Dilluns i dimecres de 16:30 a 18:30 h. 8 places.
  • Anglès 3 matí. Dilluns i dimecres de 9:00 a 11:00 h. 7 places.
  • Anglès 3 tarda. Dimarts i dijous de 18:00 a 20:00 h. 7 places.

Tots els cursos per aprendre anglès comencen al setembre i acaben al juny. Per a més informació consulta el calendari escolar.

Sol·licita una plaça

Icona Matricula Nova

El període per presentar sol·licituds de preinscripció ha finalitzat.
Si has realitzat la preinscripció, hauràs de fer el seguiment, tal com s’indica en aquesta pàgina, per saber si has obtingut una plaça. Si és el cas, al setembre ens tornarem a posar en contacte per formalitzar la matrícula.

Aquest formulari s’activarà al setembre.

A partir del setembre i una vegada començat el curs, la matrícula als nostres ensenyaments és viva: una persona es podrà matricular en aquells cursos amb places disponibles, sempre que el seu nivell sigui l’adequat per seguir les classes amb normalitat.  

La matrícula és gratuïta perquè som un centre públic i únicament s’ha d’abonar la quantitat de 10 € en concepte de material i despeses del curs. Aquests preus es revisen anualment i estan validats pel consell escolar del centre.

 

Més informació

Icona Info Nova

Per a més informació sobre l’accés, l’estructura i l’avaluació dels cursos d’anglès consulteu la guia informativa de l’ensenyament