Judici de CCOO contra el Decret de plantilles

CCOO vam impugnar el Decret de plantilles l’any 2021 perquè permet discriminacions pel sol fet d’estar baixa, estar embarassada, tenir criatures petites, tenir una edat avançada, patir malalties cròniques o mostrar-se com una persona crítica. Dilluns 20 de març a les 10.45 h se celebrarà el judici a la Ciutat de la Justícia de Barcelona en el que presentarem diferents casos de discriminació en les adjudicacions a causa de la normativa vigent. Tothom que ens vulgui acompanyar a les portes del jutjat serà benvingut/da.

Des de CCOO hem lluitat i continuarem lluitant per millorar el sistema de provisió amb totes les eines que tenim: la mobilització, la crítica pública, la negociació a la mesa sectorial i, també, quan és necessari, la via judicial. 

Considerem que és imprescindible que a les administracions públiques es preservi la igualtat, mèrit, capacitat, publicitat i transparència a la provisió de llocs de treball i lluitarem per evitar que es continuïn produint abusos i discriminacions. Tampoc acceptem que es bloquegin places a través del decret de plantilles i que no puguin ser ocupades de forma definitiva pel funcionariat de carrera.

Pots trobar tota la informació sobre el que hem fet des de CCOO contra el Decret de plantilles aquí.

Cartells Adjtrans2