Nous cursos C2 de català exclusiu per a l’afiliació de CCOO Educació

Davant la demanda i l’interès mostrat per la nostra afiliació, CCOO i la Fundació Paco Puerto hem dissenyat un model de curs en format mixt (virtual/telemàtic) de preparació de l’examen per l’obtenció del certificat C2 de llengua catalana. 

S’obre un període d’inscripció reservat a les persones afiliades i noves afiliacions entre el dia 20 de gener del 2023 i el 25 de gener del 2023.

Consulta tots els cursos de Formació disponible

DIVENDRES (Places exhaurides!)

https://fundaciopacopuerto.cat/funcio-publica-oposicions/educacio/catala-certificat-de-nivell-superior-de-catala-c2-82051/

DISSABTE (Darrers places!)

https://fundaciopacopuerto.cat/funcio-publica-oposicions/educacio/catala-certificat-de-nivell-superior-de-catala-c2-83130/

PLACES LIMITADES: 50 Places

En cas que quedin places sense cobrir s’obrirà un període per persones NO afiliades entre el 26 de gener i l’1 de febrer, improrrogable. 

DURADA CURS: 90 hores (30 hores d’aula virtual i 60 hores en plataforma) 

Les 30h d’aula virtual es duran a terme en l’horari estipulat. Aquestes classes, es gravaran i estaran disponibles com a material de consulta.

Les 60h de teleformació es faran a través de la plataforma, on les participants aniran treballant els continguts i fent les tasques encomanades.

PREUS

AFILIACIÓ: 100€

NOVA AFILIACIÓ: 100€ . 

NO AFILIATS: 250€. 

INICI CURS:

3-4 de febrer

CALENDARI PUBLICAT PER LA GENERALITAT

Convocatòria de proves 2023. Llengua catalana (gencat.cat) 

Període de presentació de sol·licituds: Entre el 23 de gener i el 2 de febrer del 2023.

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT

Enguany, la inscripció a les proves lliures està limitada a 7000 persones. Quan s’arribi al límit de places establert, es tancarà la inscripció, així que és molt important que asseguris la teva plaça per poder fer l’examen.

Localitats de realització de l’examen: Barcelona, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic i Vilafranca del Penedès.

Data de la prova escrita: 22.4.2023.

Data de la prova oral: es publicarà el dia de la prova escrita.

Data de publicació de resultats: 7.9.2023