Plans d’igualtat: Jornada “Tenim un pla, i ara què? Reptes de la negociació i de la Inspecció de Treball”

Els plans d’igualtat, com a mesura indispensable de correcció de la bretxa salarial als centres de treball, són obligatoris des del 7 de març del 2022.

Amb la jornada “Tenim un pla, i ara què? Reptes de la negociació i de la Inspecció de Treball”, volem debatre sobre la manera com s’estan implantant els plans d’igualtat a les empreses, quins reptes sorgeixen a l’hora de negociar-los i quins són els requeriments per registrar-los correctament.

Abordarem aquesta qüestió mitjançant dues taules. La primera, que porta per títol “L’altra cara dels plans d’igualtat”, està formada per dues professionals del sector, ja que comptem amb la participació de Sandra Pérez, inspectora de Treball i Seguretat Social, que ens informarà dels requeriments més demanats a les empreses, i de Mar Gaya, fundadora i directora d’Igualando, que ens explicarà quines formacions es fan a les empreses en matèria de plans i d’igualtat.

A la segona taula, que es titula “Implementant els plans d’igualtat a les empreses”, s’abordarà la visió més sindicalista de l’assumpte. Hi participen Diana Estudillo, secretària de la Dona de CCOO de Girona, per aportar la visió territorial; Mirnaya Chabás, responsable d’Acció Sindical d’Educació, per aportar la visió federativa, i Sandra Espert, secretària general de la Secció Sindical d’AXA a Catalunya, per aportar la visió més pràctica, ja que explicarà com va resultar la negociació a la seva empresa.

La jornada es durà a terme el dia 30 de setembre a la sala d’actes de la seu nacional de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona), en horari de 9.30 h a 14 h.

Per inscriure-t’hi, emplena el formulari.

#TenimUnPla
#TenimUnPlaIQuè

Feu clic per descarregar-vos: