PREINSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ 2024 AJUNTAMENT DE BARCELONA

JA ENS PODEM PREINSCRIURE A LA FORMACIÓ DEL 2024

A partir d’avui 2 de novembre i fins al 14 de novembre, ens podem preinscriure a la formació que volem fer al 2024, a traves de la Intranet Municipal.

És important que, per decidir la nostra formació del proper any, reflexionem sobre què ens cal reforçar a la nostra feina i triar quines accions formatives concretes hi poden contribuir. És recomanable que en parlem amb el/la nostre/a cap per revisar conjuntament allò que ens cal millorar.

Posteriorment, del 20 de novembre a l’1 de desembre, el/la nostre/a comandament validarà, denegarà o modificarà els cursos demanats. Podrem saber-ho anant a la pestanya TRAMITA on veurem si l’estat és Preinscripció aprovada o Preinscripció denegada.

Les preinscripcions no es guarden d’un any per un altre i enguany ja s’han enviat totes les convocatòries.  Per tant, si no hem estat convocats a una acció formativa o no n’hem acceptat la convocatòria i continuem estant-hi interessats, l’hem de tornar a demanar.

Novetats

L’oferta de la programació formativa transversal inclou un total de 50 accions formatives, en modalitat virtual i semipresencial.

De les 50 accions, 9 estan dissenyades com a microformacions en línia. Són tallers pràctics, de 3 hores de durada, amb una persona docent que les dinamitza. La metodologia és totalment pràctica i dinàmica, d’aprendre fent.

Les particularitats d’alguns col·lectius

Recordem que la Guàrdia urbana, els SPCPEIS i el personal d’Escoles bressol hem de tramitar l’accés a la formació pels mecanismes establerts per la Gerència de Seguretat, Prevenció i Convivència, i per l’IMEB.

Dubtes o incidències

En aquest document  recorda l’Ajuntament el procés de preinscripció.

A més, a la Intranet, dins l’Oficina d’Atenció al Personal, a l’espai de Formació i desenvolupament disposem de l’espai Aclariments sobre el procés de preinscripció 2024, on trobarem tota la informació sobre el tràmit, l’oferta formativa o les proves de nivell prèvies a la preinscripció.

I si tenim més dubtes, posem-nos en contacte amb la persona referent de formació o de personal del nostre àmbit, RRHH IMEB O CEB.

Image