Cobrament tutoria reforç COVID

Fruit de la lluita de CCOO: Cobrament tutoria reforç COVID!

Des de l’inici de curs, CCOO vam demanar al Departament el reconeixement immediat, i a tots els efectes, del càrrec de tutoria per a tothom que l’estigués exercint, inclosos els reforços COVID. Comunicat reforços COVID.

I hem anat insistint en aquesta exigència en totes les Meses sectorials convocades, demanant que es donessin instruccions a les direccions dels centres per tal d’informar clarament que es formalitzaria el nomenament per cobrar la responsabilitat de tutoria. S’havia d’evitar la confusió i la indefensió a les persones que estaven exercint aquesta tasca

Finalment hem sigut coneixedors que les direccions dels centres educatius han rebut instruccions per poder omplir, entre el 21 i el 28 d’abril 2021, l’aplicatiu que permet fer el nomenament de les persones tutores que han dut a terme aquesta tasca des de l’inici de curs.

A la Mesa convocada per demà 22 d’abril de 2021 exigirem que el cobrament sigui efectiu a la nòmina de maig (perquè suposem que a la d’abril no serà possible perquè les nòmines ja estaran tancades) i amb caràcter retroactiu des de setembre de 2020.

Des de les CCOO vetllarem perquè no hi hagi més endarreriments i continuarem donant suport i acompanyarem a les persones afectades.

Lamentem profundament que l’Administració hagi trigat tant de temps en resoldre aquesta situació, no fent efectiu el cobrament d’una tasca tan important com és la de tutoria, pilar bàsic de l’educació dels infants i joves del sistema educatiu.