Vídeo roda de premsa: denunciem els abusos i les discriminacions que genera el decret de plantilles

El passat dijous 9 de juny es van publicar les adjudicacions provisionals docents. CCOO Educació, després de fer un anàlisis de les dades, hem extret unes conclusions molt preocupants:

8 de cada 10 places de tota Catalunya estan donades a proposta de la direcció!

Només el 20% (2 de cada 10) queden per elecció.

Això significa que el personal interí que no ha estat confirmat, i que hauria d’ocupar una nova vacant, molt possiblement no l’aconseguirà. Per molt baix que sigui el seu número, és molt possible que no tingui l’estabilitat d’una plaça durant tot el curs vinent, i torni a fer substitucions, si es dona el cas. Això succeeix perquè el 80% de les places són blindades per les propostes de direcció.

Aquí podeu veure el vídeo de la roda de premsa on presentem un dossier (adjuntat a sota) on es poden veure les dades genèriques de tota Catalunya i per cada servei territorial. En el dossier també es pot trobar el contenciós (que s’ha admès a tràmit) per derogar aquests decrets que permeten aquesta falta de democràcia.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]

Has patit alguna arbitrarietat o discriminació en les adjudicacions provisionals?

Explica’ns el teu testimoni per denunciar-ho. Clica en aquest enllaç.

Notícies

Diari Ara: CCOO denuncia que la normativa actual facilita “abusos i discriminacions” de les direccions 

ElPeriodico: CCOO denuncia “abusos” en la elección de los profesores

Socail.cat: CCOO denuncia que el 80% de les places docents les escullen les direccions i només un 17% van pel procediment ordinari

Reunions amb els grups parlamentaris

A més, aquesta setmana hem iniciat una sèrie de reunions amb els principals partits polítics de l’arc parlamentari per fer extensiu un dels perjudicis més greus que estan patint les persones interines, substitutes i funcionàries docents de Catalunya.

Reunió amb ERC

Imatge

Reunió amb el PSC

Imatge

Reunió amb la CUP

Imatge

Properament ens reunirem amb altres formacions polítiques.