Defensem el model lingüístic de l’escola catalana!

Davant la notícia de la no admissió del recurs contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga a un mínim d’un 25% de l’ensenyament en castellà a l’escola, CCOO Educació ens reafirmem que mai s’hauria d’haver produït la judicialització d’aquest tema i en el rebuig manifestat el desembre passat per la plataforma SomEscola a aquesta sentència, plataforma de la qual som impulsors.

Rebutgem les ingerències polítiques i judicials i ens reafirmem en el nostre compromís amb la llengua catalana a l’escola com a llengua d’igualtat d’oportunitats, en defensa de l’actual model lingüístic que ha de continuar sent garantia de cohesió social entre totes les persones ciutadanes de Catalunya.

En el marc de SomEscola continuarem treballant per  l’acció unitària i el consens social vers l’escola i el català, per una societat més cohesionada i més democràtica.

Demanem al Departament d’Educació que garanteixi la seguretat jurídica de les docents, més formació i recursos per tenir cura del nostre model educatiu.