El 6 de juliol sortim al carrer! Salaris dignes, per un conveni just

Dimecres dia 6 tindrà lloc un acte conjunt de CCOO i UGT de Catalunya. Els delegats i delegades de la província de Barcelona farem un acte reivindicatiu en què quatre columnes de tots els sectors confluiran davant la seu de Foment del Treball a les dotze del matí per posar de manifest les seves reivindicacions pel que fa a negociació col·lectiva, i aportaran llum sobre la manca de voluntat negociadora de les patronals, que ara mateix fa que quatre de cada deu persones assalariades a Catalunya, 1.200.000 persones, tinguin el conveni en negociació.

Ens hi juguem molt, perquè l’IPC interanual se situa a Catalunya en un 8,2% i cap conveni preveu actualitzacions ni remotament properes a aquesta xifra, i en canvi són molts on, d’una manera o una altra, els treballadors i treballadores poden acabar perdent poder adquisitiu davant la intransigència de les patronals.

Columna 1 – Indústria

  • 10.30 h Assemblea Plaça Sant Agustí
  • 11.30 h Carders, Via Laietana, Foment

Columna 2 – Hàbitat

  • 10.30 h Assemblea a la seu de CCOO (Via Laietana, 16)
  • 11.30 h Via Laietana, Foment

Columna 3- Serveis

  • 11.00 h Fontanella, Portal de l’Àngel, Catedral, Foment

Columna 4 – Serveis a la Ciutadania, Sanitat, Educació, Pensionistes i Jubilats, Acció Jove, Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf, Vallès Occidental, Catalunya Central, Vallès Oriental, Maresme i Osona

  • 11.00 h Plaça Urquinaona, Via Laietana, Foment
Salaris Dignes Per Un Conveni Just