Internalització del personal vetllador, ja! Concentració el 21 de desembre

CCOO CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ DEL PERSONAL VETLLADOR DAVANT DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ.

VOLEM INTERNALITZACIÓ JA!

Des de CCOO fa anys que denunciem la precarietat de les condicions de treball del personal vetllador. 

Manca d’estabilitat laboral de curs en curs, jornades excessivament parcialitzades, canvis d’horaris constants, i realització de funcions poc definides i que acaba convertint-se en la infermera, o en l’educadora de necessitats educatives lowcost del departament.

El departament externalitza i les empreses fan la feina bruta, vulnerant els drets de les treballadores. Modificacions constants de condicions,  salaris no pagats quan toca, descompte de dies de manera unilateral, seguretats socials no pagades,  i un llarg etcètera… són algunes de les condicions que han de patir les vetlladores.

Aquesta precarietat té com a últim responsable el Departament d’Educació, que ha buscat com a solució posar d’intermediaria algunes empreses privades. D’aquesta manera disposa de personal a baix cost, i trosseja el servei per hores, flexibilitzant totalment les condicions laborals de les treballadores.

Les vetlladores de Catalunya hem dit prou!.

Que demanem?: La internalització del personal vetllador. Una internalització que queda recollida a la disposició addicional trenta-unena de la LEC, que recull que el Govern havia d’establir un calendari per a la internalització de les vetlladores com personal tècnic de suport educatiu, com son les EEE (Educadores d’Educació Especial) i les AEE ( Auxiliars d’Educació Especial), per tal que durant el curs 20-21 les vetlladores passessin a formar part de les plantilles dels centres. Volem que es compleixi la llei, volem un calendari ja, VOLEM INTERNALITZACIÓ JA!!! 

I és per aquesta raó, que CCOO convoquem una concentració de tot el personal vetllador de Catalunya el  proper dia 21 de desembre a les 12 hores davant del Departament d’Educació.

HI HEM DE SER TOTES!!! 

ARA ENS TOCA A NOSALTRES!!! 

VINE I LLUITA AMB CCOO!!

F0ba8633 B2b0 44e7 B197 Adcc02cdd7fb