PTFP: El Departament d’Educació s’ha convertit en un morós!

CCOO Educació crida a la mobilització

Per tercer mes consecutiu gairebé 3.000 docents de Formació Professional estem cobrant un sou inferior al que ens pertoca. Amb l’aprovació del Reial Decret 800/2022 fa més d’un any que el Departament d’Educació ja sabia que havia de fer un procediment per integrar a Secundària a milers de docents del cos de professorat tècnic d’FP, amb un increment salarial vinculat al mateix. Aquest procediment el va engegar tard -el darrer de l’Estat- i malament -en ple estiu-. I per acabar-ho d’adobar ens trobem que, per tercer mes consecutiu, el Departament d’Educació no està pagant a aquest col·lectiu el sou que ens correspon per llei.

És inacceptable que aquesta demora, provocada per la manca de recursos administratius del mateix Departament, la paguem el personal docent.

La Federació d’Educació de CCOO Catalunya atribuïm directament als responsables polítics del Departament d’Educació la despreocupació de no organitzar el seu propi Departament ni dotar-lo dels recursos necessaris per garantir un dret tan fonamental per qualsevol persona treballadora, en el sector privat i en el públic, com el de cobrar el salari que ens pertoca.

CCOO Educació cridem a la mobilització per posar fi a aquest greuge a la Formació Professional i al professorat d’FP!