Festa de la pública de l’aFFaC

TORNA LA FESTA DE LA PÚBLICA!

El pròxim dissabte, 16 de març, tenim una cita al Parc de l’Estació del Nord! Concerts, tabalada, xerrades, jocs, gimcanes, tallers i un munt d’activitats per a infants, adolescents i tota la comunitat educativa!

Famílies, per segona vegada i després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar-nos per reivindicar l’educació pública: tenim raons de sobres per celebrar-la!

La Festa de la Pública es consolida com un espai de celebració de la feina feta per millorar el sistema educatiu i un dia per compartir amb vosaltres tots els èxits, els avenços i la transformació col·lectiva cap a una educació democràtica, participativa i que no deixa ningú enrere.

PROGRAMA

10:00h – 10:15h | Benvinguda

11h – 12h | Concert Dàmaris Gelabert

12h – 12:15h | Tabalada Badalona Batec

13h – 13:55h | Concert Sara Roy

13:55h – 14h | Cloenda

10:30h – 11h | Pròximament

12:15h – 12:45h | Pròximament

Al llarg de tot el recinte hi haurà carpes amb informació, jocs i activitats infantils!

ARTISTES CONVIDADES

Musicoterapeuta, autora, pedagoga, cantant… polifacètica com la que més, la reina de les cançons infantils en català amb més de 800 milions de visualitzacions a YouTube, ens farà saltar, cantar i ballar a ritme de festa!

Compositora i cantautora catalana, connectada des de jove amb el públic infantil com a component del grup Macedònia i ara amb un públic més juvenil amb música més intimista, amb tocs d’electrònica i funky. Segur que ens ho farà passar d’allò més bé!

Famílies, alumnat i docents de centres educatius públics de Badalona seran les encarregades de posar ritme a la festa a cop de tambor!

VOLS ACONSEGUIR L’OUTFIT DE LA FESTA?

A la Festa de la Pública podràs comprar tots els complements necessaris per a lluir l’educació pública. A més, totes les nenes i nens que completin la Gimcana de la Pública, guanyaran gratuïtament un lot de bossa+samarreta infantil!

VIUS FORA DE BARCELONA I VOLS VENIR AMB AUTOCAR?

🚌 Si viviu fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i necessiteu servei d’autocar per venir a la festa, ompliu aquest formulari perquè puguem fer una bona previsió dels recorreguts i les places necessàries.

ITINERARIS:

Bus1 ITINERARI: Olot – Girona – St. Celoni – Barcelona
Bus2 ITINERARI: Reus – Tarragona – El Vendrell – Barcelona
Bus3 ITINERARI: Lleida – Cervera – Igualada – BCN

A tenir en compte!
1. La sortida aproximada dels autocars serà entre les 8h – 8:30h del 16 de març, acabarem de confirmar l’hora exacta més endavant segons viabilitat del servei.
2. L’autocar de tornada sortirà a les 16h de Barcelona i us deixarà en el mateix punt.
3. Per qualsevol dubte amb les parades o grups més grans de 10, poseu-vos en contacte amb la vostra tècnica territorial.

Vull venir a LA FESTA DE LA PÚBLICA EN AUTOCAR!

Dades de contacte

Nom(Obligatori)

NomCognomsCorreu electrònic(Obligatori)Telèfon(Obligatori)

Dades de l’AFA

Nom de l’AFA o centre educatiu(Obligatori)Població(Obligatori)Comarca(Obligatori)

Necessitats de transport

Indica quantes persones adultes (+18) necessitaran venir en autocar des de la teva AFA:(Obligatori)

La xifra pot ser aproximada, però ens ajudarà a fer una estimació de la quantitat d’autocars que necessitem.Indica quants infants i joves (-18) necessitaran venir en autocar des de la teva AFA:(Obligatori)

La xifra pot ser aproximada, però ens ajudarà a fer una estimació de la quantitat d’autocars que necessitem.