PUBLICACIÓ AL BOP OFERTA PUBLICA DE PROFESSOR DE MÚSICA AJUNTAMENT DE BARCELONA

Des de CCOO volem informar que el 24 de maig ha sortit publica Butlletí Oficial de la Província (BOPB) de Barcelona l’oferta pública de professors/es de música de les Escoles de Música i Conservatori de Barcelona, de 12 places.

A dia següent de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), començarà el termini per presentar la sol·licitud.

Al final s’ha aconseguit, la demanda de CCOO, que els docents de música puguin tenir els beneficis pactats en aquesta oferta pública, aquests punts son els següents:

La primera prova consta de 3 exercicis (8.1 de les bases), aquests tres exercicis no són eliminatoris cadascú, són sumatoris i la suma dels tres serà la mitjà eliminatori. Els tres exercicis la suma serà de 60 punts i per passar has de sumar 30 punts, amb els tres exercicis.

1 )8.1.1 és una prova practica de 30 preguntes i les respostes errònies no descompten i serà el mateix temari que l’Oferta Pública d’estabilització especial (Estabilització reduïda). Es preveu que sigui al novembre del 2023.

2) 8.1.2 La prova de coneixements específics i de les competències musicals.

BASES OFERTA PÚBLICA DE PROFESSORS/ES DE MÚSICA

PER QUALSEVOL CONSUSLTA PODEU CONTACTAR AMB EL VICTOR BEJAR O AL CORREU [email protected]