MESA GENERAL A L’IMEB I SITUACIÓ ACTUAL DE LA CATEGORIA. 27de juny de 2022.

Us volem informar, de la Mesa General a l’IMEB, del 27 de juny de 2022, sobre la categoria de les educadores de bressol municipals.

Des de CCOO demanem a l’administració realitzar un referèndum ponderat amb totes les treballadores interines del col·lectiu per tal de conèixer quina opinió tenen en referència a la categoria.

 La setmana passada vam convocar una assemblea amb les nostres afiliades per informar-les de la situació actual. A més,  vam recollir les seves aportacions i neguits.

Per a CCOO la vostra opinió és molt important i ens ajuda a continuar treballant i millorant.

La situació actual referent a la categoria A2 i B és la següent:

L’administració aposta per unificar a tot el col·lectiu en la categoria B, i ho argumenta dient que entre les treballadores no hi ha cap diferència en les tasques que realitzen.

Davant d’aquesta proposta per part de l’administració posem damunt la taula les següents qüestions a tenir en compte:

  • L’Administració, segons la llei, demana que cada tres estances hi ha d’haver una mestra a l’escola, per tant, a aquestes treballadores els hi correspondria  la categoria A2.
  • En cas de tenir les dues categories simultàniament s’haurien de crear:  

Dues borses de substitutes, una A2 i un altra de B.

Dos concursos de trasllats.

Tractament diferenciat de temari per als processos de selecció.

CCOO volem mantenir les dues categories, però necessitem saber què penseu i per això la millor manera de donar-vos veu és el REFERÈNDUM PONDERAT. ( votació que dona el mateix valor als dos col·lectius, independentment de la quantitat de professionals d’una o altra categoria).

Us continuarem informant.

CCOO AL COSTAT DEL PERSONAL DEL 0-3