[25 abril] Taula rodona: Mesures per millorar l’educació, volem anar més enllà

L’acte començarà amb les paraules de benvinguda i la presentació del llançament del Debat Obert sobre Educació, a càrrec de la presidenta de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Mar Hurtado, i del degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats, Àlex Rocas. L’Associació i el Col·legi està treballant conjuntament per iniciar un debat territorial de gran envergadura a la tardor, i per això et convidem a unir-te a aquesta primera trobada.

Esperem comptar amb la teva assistència en aquesta iniciativa que busca promoure el diàleg i el desenvolupament de l’educació a Catalunya, i estem oberts a les aportacions que consideris.

Formulari d’assistència

Taula rodona conduïda per Jordi Collet, catedràtic de Sociologia de l’Educació a la UVic-UCC, amb la participació de:

  • Albert Bayot i Fuentes: professor de Llengua i Literatura Catalana, director de l’Institut Sarrià de Ter, exdirector dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona i membre de la Junta de Govern del Col·legi de Doctors i Llicenciats.
  • Montserrat Jiménez Vila: psicòloga, exdirectora d’escola, assessora pedagògica i experta en tecnologia educativa.
  • Carme Ortoll Grífols: mestra, exdirectora d’escola i ex directora general d’infantil i primària. Actualment és directora de la Fundació Artur Martorell.
  • Coral Regí Rodríguez: biòloga, exdirectora d’escola i membre del Consell Educatiu de Catalunya.