contrast  

CCOO de les Terres de Lleida

Serveis als afiliats/des

Lleida social

Programa Reorienta't

BannerCCOO Terres de Lleida
Av. Catalunya, 2
25002 Lleida
telèfon 973 26 36 66
Fax 973 27 50 66
lleida1@ccoo.cat
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
HORARI:
De les 9 del matí a les 6 de la tarda. No tanquem al migdia!

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookiesNotícies 

Manifestació pel treball, pels salaris dignes i per més protecció social

Enguany, per fer més visible el conflicte a l'antiga Indox de Tàrrega i donar suport als companys i companyes d'aquesta empresa, la manifestació tindrà lloc a Tàrrega.


CCOO de Lleida ha presentat al Departament de Sanitat, les al·legacions a la creació del consorci sanitari

El Sindicat Intercomarcal de Sanitat de CCOO de Lleida ha presentat el dia 20 les al·legacions a la creació del consorci Sistema Integral Sanitari (SIS) de Lleida, al Departament de Sanitat de Lleida.


9ª Fira de Formació Professional i Treball (F&T)

Segons s'ha pogut copsar durant els tres dies que ha durant la fira, hi ha un decalatge important entre l'Administració i el professorat sobre el tema de la FP, d'una banda l'Administració considera que el nou model d'FP representarà un gran pas endavant, mentre que el professorat creu que no serà així i desconfia de les conseqüències de la nova llei de la FP.


CCOO guanya les eleccions sindicals del personal laboral d'Ensenyament

Dels 13 delegats i delegades que integren aquest comitè, 5 són de CCOO (3 del col·legi de tècnics i administratius i 2, del col·legi d'especialistes), 4 del sindicat JUNTS, 2 del sindicat AMRC, 1 d'UGT i 1 d'USTEC.


“Desertització industrial”

“La indústria és fonamental per a l'equilibri i la salut econòmica d'un territori.”


28 d'Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball

CCOO alertem que la temporalitat i la precarietat estan directament relacionades amb la sinistralitat laboral i els danys a la salut, aquestes i el conjunt de les condicions de treball a les quals ens exposem a la feina expliquen de forma directa la salut dels treballadors i treballadores, i intervenir-hi, és la clau per a la seva prevenció.


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Lleida a causa de la violència masclista en l'àmbit de la parella i recorda el seu ferm compromís per a la seva eradicació

Condol a la seva família i entorn.


El Comitè d'Empresa d'Autobusos de Lleida convoca diverses jornades de vaga

Aquesta vaga es convoca per l'actitud de la direcció de l'empresa davant la negociació del conveni col·lectiu. Des del mes de novembre del 2014 s'està negociant un nou conveni, però la direcció no mostra cap voluntat d'arribar a acords.


CCOO guanya les eleccions sindicals en el sector de la sanitat a Lleida

CCOO de Sanitat ha guanyat les eleccions sindicals que es van celebrar ahir, ha obtingut 16 delegats i delegades i ha estat la força més votada.


'lo Sindicat' digital, número 107

En aquest número, hi podeu trobar, entre d'altres, la informació sobre la celebració a Lleida del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, la convocatòria del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, les dades de la manifestació a Tàrrega dels treballadors i treballadores de Ros Roca Indox contra els acomiadaments i els resultats de les eleccions sindicals en diverses empreses.


Nova manifestació a Tàrrega contra els acomiadaments a Ros Roca Indox

Aquesta manifestació, que continua les mobilitzacions que s'han anat produint i que és la segona des que es van anunciar els acomiadaments, sortirà a 2/4 de 6 de la tarda de la plaça Riambau de Tàrrega i anirà fins a la plaça Major de la ciutat.


CCOO, contra la creació del Consorci Sanitari de Lleida

Moció al Parlament.


Tot el comitè per a CCOO a l'empresa Unitex

L'empresa es dedica a la fabricació de diferents teixits entre els que destaquen les lones per als paracaigudes i roba per als hospitals. L'empresa té una plantilla global de 70 persones. En aquestes eleccions hi ha hagut candidatura única, de CCOO, amb la qual es formarà un comitè de cinc persones.


3 delegats per a CCOO en les eleccions sindicals de l'empresa Aramark

En aquestes eleccions, en què va votar el 75% d'una plantilla de 82 treballadores i treballadors, CCOO aconseguí 3 delegats i delegades i la UGT, 2, que formaran un comitè d'empresa de 5 membres.


CCOO guanya les eleccions sindicals a l'empresa Corporació Alimentària de Guissona

17 representants dels 25 que s'escollien.


A Lleida hem celebrat el 50è aniversari de CCOO de Catalunya

Esperem que el record i la celebració d'aquestes fites no solament serveixi per passar comptes amb nosaltres mateixos, sinó també per projectar-nos amb força cap al futur.


A Lleida celebrem el 50è aniversari de CCOO de Catalunya

A Lleida, ho celebrarem al Teatre de l'Escorxador i ens agradaria molt poder comptar amb la presència de l'afiliació, la vostra, és per això que us convidem a acompanyar-nos i a participar d'una estona dedicada al record d'aquelles fites que ens han marcat i que ens permetran projectar-nos amb força cap al futur.


Protesta de les treballadores i treballadors del sector de la neteja d'edificis i locals

Les treballadores i treballadors que protestaven han demanat que es compleixi el que es va signar, que es respectin els seus drets i que les empreses canviïn una actitud que solament perjudica al sector.


Els treballadors i treballadores de Ros Roca Indox es manifesten a Tàrrega contra els acomiadaments

Segons Carlos Asensio, president del comitè d'empresa, tant el comitè com els treballadors i treballadores creuen que s'ha d'explorar una mica més el mercat i buscar inversors, perquè estan convençuts que una empresa que ha tingut el 90% del mercat nacional del seu producte i exportat a tot Europa, encara té possibilitats de sortir-se'n.


A Lleida, exposició contra la violència masclista

Aquesta exposició es podrà veure durant el mes de març, al vestíbul de la Biblioteca Pública de Lleida, i permetrà manifestar el ferm compromís de CCOO per combatre i eradicar la violència masclista tant a fora com a dins de l'empresa.


CCOO de Lleida commemora Dia Internacional de les Dones

La commemoració d'aquest dia començà amb la Conferència-xerrada titulada: “Com actuar davant la violència masclista a l'empresa”, a càrrec d'Alba Garcia, secretària de la Dona i Cohesió Social de CCOO Catalunya. En aquesta conferència la responsable de la Dona del sindicat ens va donar les dades de l'informe presentat recentment sobre la situació laboral de les dones, en el qual destaca que la taxa d'atur de les dones és del 17% mentre que la dels homes és del 12%, tot i que entre les dones hi ha menys població activa.


CCOO de Lleida revalida el seu triomf en les eleccions sindicals del funcionariat de la Generalitat

CCOO ha guanyat les eleccions del personal funcionari de la Generalitat, i es consolida com a segona força en l'ensenyament públic de Lleida.


Commemoració del Dia Internacional de les Dones

Actes de commemoració del dia de les dones a CCOO de Lleida. El lema d'enguany és: “Prou precarietat! Treball, vida i drets!”.


Manifestació per exigir la paralització del consorci sanitari

Segons la Federació de Sanitat de CCOO de Lleida hi ha diversos motius per estar en contra d'aquest nou ens. En primer lloc, la clara voluntat de desmantellar l'ICS a Lleida amb l'excusa de la unitat assistencial. La segona raó és que els canvis en aquest nou ens, els aprovaran les administracions participants i, per tant, no hi haurà cap control parlamentari. I, en tercer lloc, el sindicat no veu clar com gestionaran els recursos i el patrimoni d'aquest nou consorci.


Concentració a favor de la llibertat i del dret de vaga

El Govern retalla serveis, sumeix la població a la pobresa i el desencís i quan els treballadors i treballadores protesten, fa lleis per limitar drets i llibertats.


A Lleida, CCOO obté més de 20 representants en les eleccions sindicals a la banca

Al sector bancari de Lleida, s'han realitzat eleccions sindicals a 4 bancs: Banc Sabadell, BBVA, Banc Santander i Banc Popular. Dels 40 representants dels treballadors i treballadores que s'havien d'escollir en total, CCOO Serveis Lleida ha obtingut 22 delegats i delegades.


CCOO farà mobilitzacions i convocarà aturades i vagues a Correos

La retallada de 14.000 llocs de treball en cinc anys, imposats sense consens i sense marc de regulació laboral, 41 dels quals a Lleida, ha fet que CCOO hagi anunciat mobilitzacions a totes les províncies i comunitats de l'Estat entre el febrer i el maig, que donaran continuïtat a les que van tancar el 2014.


“CCOO, 50 anys de garantia sindical”

“CCOO no és un fi en si mateix, sinó una eina reivindicativa al servei dels interessos dels treballadors i treballadores en la lluita pels seus drets.”


Documental 'CCOO, 50 anys d'història de Catalunya'

En aquest programa es fa un repàs d'aquests cinquanta anys de CCOO de Catalunya des de la seva creació a Sant Medir fins als nostres dies. El documental recull la participació fonamental del sindicat en la història de Catalunya i en la millora de les condicions laborals i socials dels catalans i les catalanes, i fa un recorregut pels fets històrics que han tingut lloc al nostre país i on CCOO ha tingut un paper molt destacat.


El CITE informa sobre com anar a treballar a Europa

Des de fa un any i mig, des del Centre d'Informació de Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO, facilitem tota la informació necessària perquè la persona que ha pres la decisió de migrar en la cerca d'una oportunitat laboral a un altre país, pugui fer-ho amb qualitat, garanties i coneixent els seus drets i l'entorn social i laboral del país de destinació.
Agenda


ABR.
28
2015

Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, a Lleida

Av. de Catalunya, 2
Lleida
10.00
ABR.
30
2015

Cartellera del mes d'abril


MAIG
01
2015

Manifestació de l'1 de Maig

Pl. de Riambau
Tàrrega (Urgell)
12.30 h

Twitter @CCOOlleida 

    

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
Afilia't

Integra

CCOO de Lleida al Facebook
CCOO de Lleida al Twitter

Llegeix 'Lo sindicat'

Legislació de capçalera

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI