contrast  

CCOO de les Terres de Lleida

Serveis als afiliats/des

Lleida social

Programa Reorienta't

BannerCCOO Terres de Lleida
Av. Catalunya, 2
25002 Lleida
telèfon 973 26 36 66
Fax 973 27 50 66
lleida1@ccoo.cat
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
HORARI:
De les 9 del matí a les 6 de la tarda. No tanquem al migdia!

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookiesNotícies 

El Comitè d'Empresa d'Autobusos de Lleida convoca diverses jornades de vaga

Aquesta vaga es convoca per l'actitud de la direcció de l'empresa davant la negociació del conveni col·lectiu. Des del mes de novembre del 2014 s'està negociant un nou conveni, però la direcció no mostra cap voluntat d'arribar a acords.


CCOO guanya les eleccions sindicals en el sector de la sanitat a Lleida

CCOO de Sanitat ha guanyat les eleccions sindicals que es van celebrar ahir, ha obtingut 16 delegats i delegades i ha estat la força més votada.


'lo Sindicat' digital, número 107

En aquest número, hi podeu trobar, entre d'altres, la informació sobre la celebració a Lleida del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, la convocatòria del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, les dades de la manifestació a Tàrrega dels treballadors i treballadores de Ros Roca Indox contra els acomiadaments i els resultats de les eleccions sindicals en diverses empreses.


Nova manifestació a Tàrrega contra els acomiadaments a Ros Roca Indox

Aquesta manifestació, que continua les mobilitzacions que s'han anat produint i que és la segona des que es van anunciar els acomiadaments, sortirà a 2/4 de 6 de la tarda de la plaça Riambau de Tàrrega i anirà fins a la plaça Major de la ciutat.


CCOO, contra la creació del Consorci Sanitari de Lleida

Moció al Parlament.


Tot el comitè per a CCOO a l'empresa Unitex

L'empresa es dedica a la fabricació de diferents teixits entre els que destaquen les lones per als paracaigudes i roba per als hospitals. L'empresa té una plantilla global de 70 persones. En aquestes eleccions hi ha hagut candidatura única, de CCOO, amb la qual es formarà un comitè de cinc persones.


3 delegats per a CCOO en les eleccions sindicals de l'empresa Aramark

En aquestes eleccions, en què va votar el 75% d'una plantilla de 82 treballadores i treballadors, CCOO aconseguí 3 delegats i delegades i la UGT, 2, que formaran un comitè d'empresa de 5 membres.


CCOO guanya les eleccions sindicals a l'empresa Corporació Alimentària de Guissona

17 representants dels 25 que s'escollien.


A Lleida hem celebrat el 50è aniversari de CCOO de Catalunya

Esperem que el record i la celebració d'aquestes fites no solament serveixi per passar comptes amb nosaltres mateixos, sinó també per projectar-nos amb força cap al futur.


A Lleida celebrem el 50è aniversari de CCOO de Catalunya

A Lleida, ho celebrarem al Teatre de l'Escorxador i ens agradaria molt poder comptar amb la presència de l'afiliació, la vostra, és per això que us convidem a acompanyar-nos i a participar d'una estona dedicada al record d'aquelles fites que ens han marcat i que ens permetran projectar-nos amb força cap al futur.


Protesta de les treballadores i treballadors del sector de la neteja d'edificis i locals

Les treballadores i treballadors que protestaven han demanat que es compleixi el que es va signar, que es respectin els seus drets i que les empreses canviïn una actitud que solament perjudica al sector.


Els treballadors i treballadores de Ros Roca Indox es manifesten a Tàrrega contra els acomiadaments

Segons Carlos Asensio, president del comitè d'empresa, tant el comitè com els treballadors i treballadores creuen que s'ha d'explorar una mica més el mercat i buscar inversors, perquè estan convençuts que una empresa que ha tingut el 90% del mercat nacional del seu producte i exportat a tot Europa, encara té possibilitats de sortir-se'n.


A Lleida, exposició contra la violència masclista

Aquesta exposició es podrà veure durant el mes de març, al vestíbul de la Biblioteca Pública de Lleida, i permetrà manifestar el ferm compromís de CCOO per combatre i eradicar la violència masclista tant a fora com a dins de l'empresa.


CCOO de Lleida commemora Dia Internacional de les Dones

La commemoració d'aquest dia començà amb la Conferència-xerrada titulada: “Com actuar davant la violència masclista a l'empresa”, a càrrec d'Alba Garcia, secretària de la Dona i Cohesió Social de CCOO Catalunya. En aquesta conferència la responsable de la Dona del sindicat ens va donar les dades de l'informe presentat recentment sobre la situació laboral de les dones, en el qual destaca que la taxa d'atur de les dones és del 17% mentre que la dels homes és del 12%, tot i que entre les dones hi ha menys població activa.


Acomiadats els treballadors i treballadores d'Indox de Tàrrega

Declaracions del president del comitè d'empresa i membre de CCOO de Lleida, Carlos Asensio.


CCOO de Lleida revalida el seu triomf en les eleccions sindicals del funcionariat de la Generalitat

CCOO ha guanyat les eleccions del personal funcionari de la Generalitat, i es consolida com a segona força en l'ensenyament públic de Lleida.


Commemoració del Dia Internacional de les Dones

Actes de commemoració del dia de les dones a CCOO de Lleida. El lema d'enguany és: “Prou precarietat! Treball, vida i drets!”.


Manifestació per exigir la paralització del consorci sanitari

Segons la Federació de Sanitat de CCOO de Lleida hi ha diversos motius per estar en contra d'aquest nou ens. En primer lloc, la clara voluntat de desmantellar l'ICS a Lleida amb l'excusa de la unitat assistencial. La segona raó és que els canvis en aquest nou ens, els aprovaran les administracions participants i, per tant, no hi haurà cap control parlamentari. I, en tercer lloc, el sindicat no veu clar com gestionaran els recursos i el patrimoni d'aquest nou consorci.


Concentració a favor de la llibertat i del dret de vaga

El Govern retalla serveis, sumeix la població a la pobresa i el desencís i quan els treballadors i treballadores protesten, fa lleis per limitar drets i llibertats.


A Lleida, CCOO obté més de 20 representants en les eleccions sindicals a la banca

Al sector bancari de Lleida, s'han realitzat eleccions sindicals a 4 bancs: Banc Sabadell, BBVA, Banc Santander i Banc Popular. Dels 40 representants dels treballadors i treballadores que s'havien d'escollir en total, CCOO Serveis Lleida ha obtingut 22 delegats i delegades.


CCOO farà mobilitzacions i convocarà aturades i vagues a Correos

La retallada de 14.000 llocs de treball en cinc anys, imposats sense consens i sense marc de regulació laboral, 41 dels quals a Lleida, ha fet que CCOO hagi anunciat mobilitzacions a totes les províncies i comunitats de l'Estat entre el febrer i el maig, que donaran continuïtat a les que van tancar el 2014.


“CCOO, 50 anys de garantia sindical”

“CCOO no és un fi en si mateix, sinó una eina reivindicativa al servei dels interessos dels treballadors i treballadores en la lluita pels seus drets.”


A Tàrrega, exposició contra la violència masclista

Fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Tàrrega, el CAP de Tàrrega i CCOO de les Terres de Lleida presentem l'exposició “Davant la violència masclista a l'empresa: informa't, assessora't, actua!”.


CCOO valora positivament l'obertura dels serveis d'hemodinàmia les 24 hores als hospitals de Girona, Lleida i Tarragona

Als hospitals Dr. Josep Trueta de Girona, Arnau de Vilanova de Lleida i Joan XXIII de Tarragona.


Documental 'CCOO, 50 anys d'història de Catalunya'

En aquest programa es fa un repàs d'aquests cinquanta anys de CCOO de Catalunya des de la seva creació a Sant Medir fins als nostres dies. El documental recull la participació fonamental del sindicat en la història de Catalunya i en la millora de les condicions laborals i socials dels catalans i les catalanes, i fa un recorregut pels fets històrics que han tingut lloc al nostre país i on CCOO ha tingut un paper molt destacat.


“Pensions, llei i justícia social”

“Per al ministre d'Hisenda, la justícia social és el que resulta de reduir la pressió fiscal als rics amb càrrec al pressupost de la prestació de viduïtat”


Engega la novena edició dels Premis Llanterna Digital

Enguany, per primera vegada, tres dels premis tindran patrocinadors privats i els premis incorporaran el nom dels respectius patrocinadors: l'associació cultural Res Non Verba, el diari 'Segre' i els supermercats Plusfresc.


50è aniversari de CCOO de Catalunya

El 20 de novembre, CCOO de Catalunya va fer 50 anys. Cinquanta anys que, com diu el lema, el sindicat ha construït presents i futurs. Els actes per commemorar aquest aniversari van començar a Barcelona, on es va fundar la primera Comissió Obrera, en una reunió de treballadors i treballadores a l'església de Sant Medir, i continuaran per tot Catalunya fins a l'1 de maig del 2015.


“Reforma laboral: III Any Triomfal”

“L'èxit de la reforma laboral és la destrucció de les relacions laborals democràtiques.”


Comença la campanya d'eleccions sindicals amb una assemblea plena de gom a gom

Mig centenar de delegats i delegades de CCOO de Lleida van assistir el 2 d'octubre a l'assemblea que dóna el tret de sortida al període de concentració d'eleccions sindicals a les empreses.


Una experiència de Lleida a la presentació de la nova versió del mètode ISTAS a Madrid

El passat 10 de juliol, va tenir lloc la presentació de la versió 2 del mètode d'avaluació i prevenció de riscos psicosocials COPSOQ-ISTAS21, a la seu del Institut Nacional de Seguretat i Higiene (INSHT) de Madrid.


El CITE informa sobre com anar a treballar a Europa

Des de fa un any i mig, des del Centre d'Informació de Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO, facilitem tota la informació necessària perquè la persona que ha pres la decisió de migrar en la cerca d'una oportunitat laboral a un altre país, pugui fer-ho amb qualitat, garanties i coneixent els seus drets i l'entorn social i laboral del país de destinació.
Agenda


MARÇ
31
2015

Cartellera del mes de març


ABR.
12
2015

'Programa sindical: CCOO' número 220, 'Pacte per a la Indústria'

Canal 33
TVC
00.30
ABR.
16
2015
APR
18
2015

9ª Fira de Formació Professional i Treball


ABR.
30
2015

Cartellera del mes d'abrilTwitter @CCOOlleida 

    

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
Afilia't

Integra

CCOO de Lleida al Facebook
CCOO de Lleida al Twitter

Llegeix 'Lo sindicat'

Legislació de capçalera

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI