contrast  

CCOO de les Terres de Lleida

Serveis als afiliats/des

Lleida social

Programa Reorienta't

BannerCCOO Terres de Lleida
Av. Catalunya, 2
25002 Lleida
telèfon 973 26 36 66
Fax 973 27 50 66
lleida1@ccoo.cat
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
HORARI:
De les 9 del matí a les 6 de la tarda. No tanquem al migdia!

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Notícies 

Desconvocada la vaga indefinida dels treballadors i treballadores de Boí Taüll

Tot i que no és l'opció proposada per la representació del treballadors i treballadores, l'han acceptada per garantir la continuïtat de l'empresa, el manteniment dels llocs de treball i els salaris i el futur de la comarca.


'lo Sindicat' digital, número 101

En aquest número, hi podeu trobar, entre d'altres, els problemes a Correos que poden fer perdre 165 llocs de treball a Lleida, l'experiència del Centre Assistencial St. Joan de Déu d'Almacelles explicada a la presentació de la nova versió del mètode ISTAS a Madrid i un article sobre la sanitat pública a Lleida.


Concentració dels treballadors i treballadores d'Atento contra l'ERO

La concentració s'ha fet per protestar contra l'ERO injustificat que ha presentat l'empresa i que afecta la plantilla de Lleida.


“Per sortir de la crisi: repressió i autoritarisme”

“El Govern, mitjançant el ministeri fiscal, està convertint un piquet informatiu a la porta d'una empresa en una colla de perillosos delinqüents.”


CCOO de Lleida avisa que es poden perdre 165 llocs de treball a les oficines de Correos de Lleida

Els 3 problemes principals que té Correos són la denúncia que ha fet la CEOE davant la Unió Europea, les pèrdues econòmiques i el conveni aturat. Aquests tres problemes provocaran la reestructuració de l'empresa i un conflicte laboral de gran magnitud.


Una V d'espelmes a la Seu Vella

El passat 4 de juliol, a la nit, davant del Pont llevadís de la Seu Vella de Lleida, va tenir lloc una nova acció de protesta de la Marea Lila de Lleida, que va encendre espelmes formant una V que significa V de vagina, V de vulva, V de violeta, V de vida i V d'avortament.


La reducció de l'atur es concentra en la construcció i a la província de Lleida

Totes les províncies presenten reduccions d'atur respecte el 2013. La més significativa, en termes relatius, és Lleida, amb una reducció del 10,4% i 3.034 persones aturades menys


Les dones parim, les dones decidim!

La Marea Lila de Lleida, amb el suport de CCOO, va tornar a organitzar-se per mostrar el seu rebuig davant la possibilitat que el Consell de Ministres doni llum verda al projecte que derogarà l'actual llei de l'avortament.


'lo Sindicat' digital, número 100

En aquest número, hi podeu trobar, entre d'altres, la denúncia que fa el sindicat de la situació dels treballadors i treballadores de Boí Taüll, el canvi de rumb en la crisi d'Alier i l'acord sobre el Conveni del metall.


Signada la pròrroga del Conveni del metall de Lleida i les taules salarials per al 2014

CCOO d'Indústria valora positivament la signatura d'avui, que arriba després de més de dos anys de reunions amb la patronal, que mantenia bloquejada la negociació, que han anat acompanyades d'assemblees i mobilitzacions dels treballadors i treballadores del sector, i destaca que ara toca avançar en la negociació d'un conveni d'àmbit autonòmic.


Canvi de rumb amb incerteses en la crisi d'Alier

CCOO, tot i valorar positivament el canvi de rumb pres pel nou Consell d'Administració, creu que de moment només hi ha bona voluntat i paraules que no se sustenten en res tangible. Fins que no hi hagi damunt la taula un pla de viabilitat no es podrà fer una valoració real de la situació en què està la suspensió de pagaments i el futur de l'empresa.


El docent lluitant, també està educant

Durant la concentració es va llegir un manifest en reconeixement, respecte i agraïment a la lluita, l'exemple, el coratge i la generositat del Jaume Sastre; i on es defensà l'actual model lingüístic i d'immersió i es demanà una educació digna, de qualitat i en català.


CCOO i els treballadors i treballadores de Boí Taüll diuen prou

L'intent d'aconseguir clientela d'un nivell adquisitiu superior ha dut l'empresa al declivi, i per solucionar-ho, la direcció, abusant de la crisi i aplicant la reforma laboral, l'únic que fa és empobrir cada dia més els treballadors i treballadores.


CCOO obté un bon resultat en les eleccions sindicals a Atento

La Secció Sindical d'Atento de Lleida, davant dels resultats de les eleccions té força per tirar endavant el programa presentat durant la campanya electoral i tan aviat com les actes estiguin formalitzades es posarà a treballar.


Les dones parim, les dones decidim!

L'Àrea d'Igualtat de Gènere de CCOO Lleida se suma al rebuig cap a una reforma innecessària, que suposa un atac frontal a la llibertat, la dignitat, la salut i la integritat de les dones i que situarà a l'Estat espanyol entre els països de la UE menys respectuosos amb el drets sexuals i els drets reproductius.


Lliurament dels Premis Llanterna Digital

Tot l'acte de lliurament va evocar el record de l'escriptor i premi Nobel de Literatura Frederic Mistral i de la seva magnífica contribució a la recuperació de la llengua occitana, amb motiu del centenari de la seva desaparició.


Jornada per analitzar el que significarà el nou ens sanitari de Lleida per a la ciutadania i els treballadors i treballadores

El sindicat creu que darrere s'hi amaga la possibilitat que en un futur la gestió pugui caure en mans de les empreses privades que es dediquen a fer negoci amb la sanitat pública.


“Reforma laboral i negociació col·lectiva”

“No hi ha negociació col·lectiva possible si una de les parts té la possibilitat d'impedir-la”.


CCOO demana als treballadors i treballadores que no defalleixin en la lluita

La lluita obrera és una cursa de fons i ha de durar tot el temps que faci falta, els treballadors i treballadores han de ser persistents i insistents per defensar els seus drets laborals.


Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball

Els principals objectius de la vigilància de la salut: comprovar l'eficàcia de les mesures preventives i la detecció precoç individual dels danys relacionats amb les condicions de treball.


El CITE informa sobre com anar a treballar a Europa

Des de fa un any i mig, des del Centre d'Informació de Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO, facilitem tota la informació necessària perquè la persona que ha pres la decisió de migrar en la cerca d'una oportunitat laboral a un altre país, pugui fer-ho amb qualitat, garanties i coneixent els seus drets i l'entorn social i laboral del país de destinació.
Agenda


JUL
31
2014

Cartellera del mes de juliol


SET
14
2014

Programa de CCOO a TVC: 'Fer vaga no és delicte'

Canal 33 - Televisió de Catalunya
23.59

Twitter @CCOOlleida 

 • SATCOMFIACat 28/07/2014 04:10:18
  Primero recortes económicos, laborales y sociales; ahora el derecho de huelga y manifestación ow.ly/xi2ak #HuelgaNoEsDelito
 • CCOOeducacio 28/07/2014 03:55:46
  ICV - ICV exigeix que se li retiri a Jordi Pujol la pensió vitalícia com expres… iniciativa.cat/icv/news/51596, see more tweetedtimes.com/CCOOeducacio
 • VictoriaGeijo 28/07/2014 01:34:41
  RT @MARIANSANTIAGO9: Las horas que exceden de las 42 semanales son ilegales, estén o no retribuidas ccoo.es/comunes/recurs… http://t.co/fR7o…
 • XavierNavarro1 28/07/2014 00:26:40
  RT @COMFIACat: El Ministeri Fiscal, i per tant l'executiu promouen la criminalització de la resposta social i sindical. #HuelgaNoEsDelito
 • COMFIACat 28/07/2014 00:20:09
  El Ministeri Fiscal, i per tant l'executiu promouen la criminalització de la resposta social i sindical. #HuelgaNoEsDelito
 • GinesLopezF 27/07/2014 22:39:47
  RT @Agus_Martinez58: ¿Sabéis si Pujol ha renunciado ya al sueldo, coche y despacho que le pagamos todos? #PujolEnsRoba
 • GinesLopezF 27/07/2014 22:23:56
  RT @CarinaMejias: Sabes lo que cobra Jordi Pujol? 115.224 euros al año de dinero público. Un sueldo que se puso él mismo. #PujolEnsRoba #Pu…
 • CCOO_TVECAT 27/07/2014 22:00:01
  RT @ramontremosa: RTVE demana 135M€ més, tot i haver-ne rebut 130M de la sepi fa només 15 dies. Avui a ElMundo: pic.twitter.com/BCvZFg6Q8C
 • XavierNavarro1 27/07/2014 21:57:18
  @DeClaseBaja: El dueño eskirol de @LaChampagneria ahora llorando en 13TV, criminalizando la lucha obrera y el derecho de huelga.”
 • CCOOeducacio 27/07/2014 21:26:40
  Se suicida un compañero de Stop Desahucios Granada por su deuda con BMN | Grana… granadastopdesahucios.wordpress.com/2014/07/27/se-…, see more tweetedtimes.com/CCOOeducacio
 • FerrandoPere 27/07/2014 21:25:23
  RT @CCOO: Aumentan las horas ilegales se pierde una posible reducción del 5,5% del paro pic.twitter.com/UgSmXrmupA
 • CCOOeducacio 27/07/2014 20:48:09
  contes d'estiu i comptes de tardor ift.tt/X0dkqX joancgallego
 • Moismilian 27/07/2014 20:29:02
  RT @corbalanjose: La reforma laboral q esta creando empleo consiste en: TRABAJAR DE LO Q SEA,POR LO Q SEA,DONDE SEA Y DE LA MANERA Q SEA es…
 • JosMMartin 27/07/2014 19:52:08
  RT @corbalanjose: La reforma laboral q esta creando empleo consiste en: TRABAJAR DE LO Q SEA,POR LO Q SEA,DONDE SEA Y DE LA MANERA Q SEA es…
 • Delgado_Nando 27/07/2014 19:45:31
  RT @JavierLezaola: Los 'compañeros' Cándido (UGT), Joaquín (Troika) y Felipe (Gas Natural) pic.twitter.com/5tZj0TrTnQ
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:16:49
  RT @sergiovalera12: @ramn_ortiz er primer partido q tenga cojones de cobrarle el IBI a la iglesia tiene mi voto
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:15:49
  RT @JuanAVazq: .@LaVanguardia es ese diario que regalan diariamente en trenes, universidades...
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:15:45
  RT @JuanAVazq: Parece que nos ha salido más cara la familia Pujol que la familia real y a @Esquerra_ERC no se la oye apenas
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:15:18
  RT @gerardotc: ABC y La Razón están indignadÍsimos con lo de Pujol, que el cabrón andaba por ahí con dinero fuera sin tener el carnet del P…
 • ManelGBiel 27/07/2014 19:14:54
  .@econodigital : Jordi Pujol o el otoño del patriarca /por Manel Garcia Biel economiadigital.es/es/notices/201… vía @econodigital @ccoo @socialcumbres
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:13:49
  RT @CCOO: Si las horas ilegales de 2013 se hubieran traducido en empleos, 43.949 jóvenes más tendrían puesto de trabajo http://t.co/gSKA0e1…
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:13:36
  RT @CCOO: La seguridad Social dejó de ingresar cerca de 3.000 millones de euros por las horas ilegales pic.twitter.com/BJlNNVI61y
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:13:32
  RT @CCOO: Cada semana se realizan 419,2 millones de horas, de las que 11.561.538 son ilegales. ccoo.es/comunes/recurs… pic.twitter.com/nECrtWHZU3
 • ccoo_mcn 27/07/2014 19:13:20
  RT @CCOO: ¡Comisiones Obreras está disponible! paper.li/ccoo/1310613394 Gracias a @JuanMalaga2011 @ccoo_mcn @kntcanarias
 • SATCOMFIACat 27/07/2014 19:10:16
  El Ministeri Fiscal, i per tant l'executiu promouen la criminalització de la resposta social i sindical. #HuelgaNoEsDelito
 • ManelGBiel 27/07/2014 18:46:08
  Jordi Pujol o el otoño del patriarca /por Manel Garcia Biel economiadigital.es/es/notices/201… via @econodigital @ccoo @iniciativa @iUnida Rt
 • CCOOeducacio 27/07/2014 18:00:30
  Novetats: tweetedtimes.com/CCOOeducacio - top stories by ramon3434, jlgj, marudo76
 • AtentoBCN_CCOO 27/07/2014 17:08:14
  youtu.be/Vi2i96j9Kow
 • AtentoBCN_CCOO 27/07/2014 17:07:27
  Ver "Monica Oltra nombra ERE Atento" en YouTube - Monica Oltra nombra ERE Atento: youtu.be/Vi2i96j9Kow youtu.be/Vi2i96j9Kow
 • joancgallego 27/07/2014 15:29:23
  RT @ILPRendaGC: Comunicat 24 juliol escrit a la Mesa del Parlament davant retard injustificat tramitació #ILPRendaGC http://t.co/d00Nh11A…
    

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
Afilia't

Integra

CCOO de Lleida al Facebook
CCOO de Lleida al Twitter

Llegeix 'Lo sindicat'

Legislació de capçalera

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI