Òrgans de direcció

Comissió Executiva

Sortida del 9è Congrés celebrat el 27 d’abril del 2021

Siluetes Organs De Direccio
Cristina Rodríguez Vila

Cristina Rodríguez Vila
Secretària general

Biografia personal

Vaig néixer a la Seu d’Urgell, el 8 de juny del 1972, però vaig créixer a Oliana, poble de l’Alt Urgell. Vaig cursar el batxillerat a INS Francesc Ribalta de Solsona i el COU al Col·legi l’Episcopal de Lleida. Vaig estudiar INEFC a Lleida i després vaig cursar el màster de Ciències Mèdiques Aplicades a l’Educació Física. En acabar el màster vaig crear, juntament amb cinc socis més, l’empresa Ilesport Salut dedicada a la rehabilitació esportiva. Vaig treballar-hi durant 10 anys, després vaig incorporar-me a treballar com a substituta a l’ensenyament públic.

L’any 2004 em vaig afiliar a CCOO, l’any 2007 vaig ser escollida delegada de la Junta de Personal Docent no Universitari i aquest mateix any vaig començar a treballar com a alliberada a CCOO d’Educació de Lleida, a mitja jornada. L’any 2010 vaig passar a fer jornada sencera al sindicat.

L’any 2014 vaig ser escollida secretària general de CCOO d’Educació de Lleida, i al març del 2017 vaig ser escollida secretària general de CCOO de les Terres de Lleida.

Carlos Asensio Marin
Carlos Asensio Marín

Carlos Asensio Marín
Secretari d’Organització

Biografia personal

Vaig néixer a Tàrrega, el 26 de juliol del 1970, vaig cursar estudis d’educació general bàsica i de grau mitjà de formació professional d’electricitat. Després de tres anys treballant en petites empreses —des d’una botiga de roba, una empresa de fusteria metàl·lica fins a una empresa de conserves vegetals—, el 1990, un cop fet el servei militar obligatori, vaig entrar a treballar de soldador a l’empresa Indox del grup Ros Roca de Tàrrega, i hi vaig estar fins al 2015, quan l’empresa va tancar.

És en aquesta empresa on vaig entrar en contacte amb CCOO: m’afilio al sindicat a mitjans dels anys noranta i començo a formar-me com a sindicalista. El 1995 soc escollit membre del comitè d’empresa a les candidatures de CCOO i l’any 1999 tinc la responsabilitat de presidir-lo. Al març del 2005 vaig ser elegit secretari general de la Federació Minerometal·lúrgica de CCOO de Lleida fins al 2009, quan vaig ser escollit per un altre mandat secretari general a Lleida de l’organització que en aquell congrés es va passar a denominar Federació d’Indústria. Al 2014 vaig ser elegit responsable de l’àmbit funcional a Lleida, quan es van fusionar les federacions d’Indústria i Fiteqa (Química, Tèxtil i Afins), càrrec que vaig exercir fins a l’any 2017.

El mes de març del 2017 vaig ser escollit dins de la candidatura de la nova Comissió Executiva de la Unió Intercomarcal de CCOO de les Terres de Lleida, de la qual soc el responsable d’Organització.

Siluetes Organs De Direccio
Imma Romeo Mallafré

Imma Romeo Mallafré
Secretària de les Dones, Moviments Socials i Cooperació i Diversitat

Biografia personal

Vaig néixer a Lleida, el 20 de desembre del 1964, quan tenia dos anys vaig anar a viure a Barcelona i als onze a Badia del Vallès. Sóc filla de ferroviari i modista i mestressa de casa. Els últims cursos del batxillerat, a partir del 1980, els vaig cursar en horari nocturn a Sabadell, compaginant-los amb l’FP d’electrònica a l’escola d’aprenents de la RENFE, formo part de la tercera promoció a la qual van poder accedir dones. En acabar, l’any 1983, començo a treballar a Granollers al manteniment d’instal·lacions elèctriques de RENFE, soc l’única dona de l’equip de treball. També vaig estar destinada a Manresa i, finalment, al 1989, per ascens de categoria em trasllado, a Lleida. L’any 1994 acabo els estudis de Graduat Social a la Universitat de Lleida.

M’afilio a CCOO el 1989 i a partir d’aquí i fins a l’actualitat participo a la Secció Sindical de RENFE a Lleida, ara ADIF-RENFE, com a delegada o formant part de les llistes per al comitè d’empresa. L’any 1991 soc escollida membre de la Comissió Executiva de la Unió Intercomarcal de CCOO de les Terres de Lleida. Des de d’aleshores i fins al 2012 vaig desenvolupar diverses responsabilitats al Secretariat, entre d’altres coordinadora del CITE a Lleida. Durant el mandat 2013-2017 vaig formar part, exclusivament, de la Comissió Executiva de l’FSC de CCOO de les Terres de Lleida.

Actualment i des de l’anterior mandat, el 8è Congrés de CCOO de les Terres de Lleida celebrat el 2017, soc membre de la Comissió Executiva i soc la secretària de la Dona, Cooperació, Moviments Socials i Diversitat, a més soc responsable d’Organització al Sector Ferroviari de CCOO Lleida i des de l’1 de juny del 2017 delegada de la Secció Sindical ADIF-RENFE de CCOO Lleida. Actualment també formo part de la Comissió d’Igualtat estatal d’ADIF en nom de CCOO.

Siluetes Organs De Direccio
Cristina Pena Jové

Cristina Pena Jové
Secretària de Polítiques Socials i Salut Laboral

Biografia personal

Vaig néixer a Lleida, el 13 de juny del 1974. Soc auxiliar administrativa i auxiliar d’infermeria i tinc el certificat de professionalitat de Mediació Comunitària. Treballo al centre assistencial Sant Joan de Déu Terres de Lleida, a Almacelles. Soc sòcia de l’associació feminista Adona’t, Segrià Nord per la igualtat i membre de la Marea Lila de Lleida. També soc sòcia i família d’acollida de l’associació Sàhara Ponent.

L’any 2012 va començar la meva tasca sindical quan vaig entrar a formar part de la representació legal de les persones treballadores i com a delegada de Prevenció de Sant Joan de Déu.

Des del 2017, tinc diferents responsabilitats a CCOO de Lleida. Actualment soc responsable del Sector de la Discapacitat, en l’àmbit de CCOO d’Educació, i formo part de la Comissió Executiva de la Unió Intercomarcal com a responsable de Salut i Polítiques Socials i de Comunicació.

Siluetes Organs De Direccio
Alberto Puivecino Lobera

Alberto Puivecino Lobera
Secretari de Sostenibilitat, Medi Ambient i Mobilitat

Biografia personal

Vaig néixer a Osca, l’agost del 1965. L’any 1988 vaig començar a treballar a Renfe-Adif, a la secció de manteniment d’infraestructures. Al 1990 obtinc l’habilitació per a la conducció de trens i començo a prestar servei com a maquinista de trens de treball. Aquesta tasca la compagino amb els estudis de Relacions Laborals a la Universitat de Lleida. Des del 1993 fins al 2004 faig d’interventor de rodalies, de mitjana distància i de llarg recorregut a Renfe Barcelona. Aquest mateix any torno a Lleida per fer d’interventor de mitjana distància. A partir del 2009 soc el cap d’interventors de mitjana distància de Lleida.

Sindicalment, des del 2014 soc delegat de prevenció i president del Comitè Provincial de Renfe Lleida. El 2017 vaig ser escollit secretari general del Sector Ferroviari de CCOO de Lleida i membre de l’Executiva del Sector Ferroviari de CCOO de Catalunya.

L’any 2021, al 9è Congrés de CCOO de les Terres de Lleida, vaig ser escollit membre de la nova Comissió Executiva del sindicat com a secretari de Sostenibilitat, Medi Ambient i Mobilitat. 

Jose Manuel Romero
José Manuel Romero Sestayo

José Manuel Romero Sestayo
Coordinador de l’Àrea de Serveis

Biografia personal

Vaig néixer a la bonica vila marinera de Muros de San Pedro (a Corunya), el mes de desembre de l’any en què l’home va posar per primera vegada el peu a la lluna. 
 
Al juny de l’any 1990 vaig arribar a la Vall d’Aran, a l’època, en què Vielha era la cinquena capital gallega. Allí vaig treballar a la construcció i l’hostaleria. Al 1992, en plena crisi de la construcció, vaig començar a treballar a l’estació d’esquí de Boí Taüll, on amb un grup de companyes i companys, al 1997, emprenem la lluita sindical amb el suport de CCOO, i vaig ser escollit president del comitè d’empresa. A la primavera del 2000, vaig baixar cap a Lleida per col·laborar amb la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme (antiga FECOHT) de CCOO de les Terres de Lleida. Un parell d’anys més tard vaig ser escollit secretari general de la FECOHT en substitució del company Guillem Revés, càrrec que vaig mantenir fins que al 7è Congrés de la Unió Intercomarcal quan vaig ser escollit secretari d’Organització de la Unió Intercomarcal, responsabilitat que vaig desenvolupar fins al 2017.
 
Actualment exerceixo el càrrec de coordinador de l’Àrea de Serveis, soc membre de la Comissió Executiva i del Comitè Territorial de la Unió Intercomarcal de CCOO de les Terres de Lleida, i, a més, formo part del Tribunal Laboral de Catalunya com a mediador per CCOO de Lleida.

Siluetes Organs De Direccio
Ventura Campo Esteban

Ventura Campo Esteban
Coordinador de l’Àrea d’Indústria

Biografia personal

Siluetes Organs De Direccio
Pere Sánchez Álvarez

Pere Sánchez Álvarez
Coordinador de l’Àrea de Serveis Públics

Biografia personal

Nascut a Manresa, al 1967, fill del Pedro i la Lola, murcià treballador del tèxtil i cambrer i d’una sevillana que es multiplicava a casa mentre netejava per als altres. Soc el mitjà de tres germans. Després de passar per diferents etapes professionals a l’àmbit de l’hostaleria, la indústria i els magatzems, faig un tomb per estudiar a l’INEF de Lleida, en una decisió arriscada i valenta, i mal vista en aquell moment, però que a la llarga es converteix en la segona millor decisió de la meva vida, la primera va ser fer cas al cor i vindre a viure definitivament a Lleida per compartir la vida amb la meva dona, la Meri, i els meus dos fills l’Oriol i el David.

Soc interí dels que ha fet milers de quilòmetres, entrenador de futbol, l’altra gran passió i patiment (soc perico) tenia fama de rondinaire i reivindicatiu i, mentre patia les conseqüències de treballar en un institut de màxima complexitat, vaig acceptar la proposta d’incorporar-me al sindicat on porto uns deu anys fent diferents tasques com a delegat de CCOO d’Educació.

Actualment soc el responsable de Formació de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya i responsable de l’Àrea Pública a CCOO de Lleida. Mai no hauria pensat la quantitat de coses que aprendria, la gent compromesa que trobaria i la importància del que fem. I així seguim.       

Responsables de sector

Responsable d’Educació: Rosa Montané Solé
Responsable de l’Hàbitat: Pilar Ramos Vílchez
Responsable d’Indústria: Ventura Campo Esteban
Responsable de Sanitat: Helena Motos Hervás
Responsable de Serveis: Raquel Collado Ruiz
Responsable de Serveis a la Ciutadania: Alberto José Rubio Alcántara
Responsable de Pensionistes i Jubilats i de Recursos i Finances, Administració i Serveis: Pere Vidal Fons
Responsable d’Acció Jove: José Manuel Rodríguez Hernández

Representant de Pensionistes i Jubilats: Ramona Criado Cerro

Responsable de territori:

Responsable territorial de l’Urgell-Segarra: Eduardo Jaso de Sebastián

Responsabilitats transversals

Formació sindical, adscrita a la Secretaria de Polítiques Socials: Carme Besora Sanromà
Tècnic d’Indústria: Hipòlit Sisó Caravaca

Comitè Territorial

 • ASENSIO MARIN, JOSE CARLOS
 • BESORA SANROMA, CARME
 • CAMPO ESTEBAN, BUENAVENTURA
 • COLLADO RUIZ, RAQUEL
 • CRIADO CERRO, RAMONA
 • JASO DE SEBASTIAN, EDUARDO
 • MONTANE SOLE, ROSA
 • MOTOS HERVAS, ELENA CARMEN
 • PENA JOVE, CRISTINA
 • PUIVECINO LOBERA, ALBERTO
 • RAMOS VILCHEZ, PILAR
 • RODRIGUEZ HERNANDEZ, JOSE MANUEL
 • RODRIGUEZ VILA, CRISTINA
 • ROMEO MALLAFRE, INMACULADA
 • ROMERO SESTAYO, JOSE MANUEL
 • RUBIO ALCANTARA, ALBERTO JOSE
 • SANCHEZ ALVAREZ, PERE
 • SISO CARAVACA, HIPOLIT
 • VIDAL FONS, PERE

Consell de la Unió Intercomarcal de CCOO de les Terres de Lleida

 • ARAN TOST, TERESA
 • ASENSIO MARIN, JOSE CARLOS
 • BARBERO MORA, M. MAGDALENA
 • BESORA SANROMA, CARME
 • BIESCAS EZQUERRA, JUAN ANTONIO
 • BORRELL PIQUE, NURIA
 • CAMPO ESTEBAN, BUENAVENTURA
 • CAMPOS GONZALEZ, ADRIAN
 • CASAS PONS, JORDI
 • CERVOS BORDALBA, ALBERT
 • CLEMENTE MIRON, ANTONIETA
 • CLUA VAZQUEZ, ANNA ISABEL
 • COLLADO RUIZ, RAQUEL
 • CONCHA PANTOJA, MELBA SOFIA
 • CRIADO CERRO, RAMONA
 • DIMATE SALAZAR, JOHN JAIRO
 • DOMINGUEZ PIÑOL, LAURA
 • ESPART SIMO, BALBINA
 • FALIP COMPANYS, NURIA
 • FERRERO SOLANES, RAMON
 • GARCIA FERNANDEZ, MARIA
 • GARI MARTINEZ, MARGARITA
 • GOMEZ PRESUMIDO, JORDI
 • JASO DE SEBASTIAN, EDUARDO
 • LAHOZ PARDELL, ANNA
 • LAMARCA CASTELLOTE, PILAR
 • MELE RUFACH, CARLES
 • MIGALLON CUENCA, M. CARMEN
 • MONTANE SOLE, ROSA
 • MONTERO ASTUDILLO, VICTOR
 • MORENO LOPEZ, JOSE ANTONIO
 • MOTOS HERVAS, ELENA CARMEN
 • NICUESA VILARDELL, MARIA ASSUMPCIO
 • PACHECO MORENO, M. VICTORIA
 • PALAU LLOBERA, FRANCESC JOS
 • PENA JOVE, CRISTINA
 • PEREZ ANE, ELISABET
 • PIQUE LLOBERA, M.ANTONIETA
 • PUIVECINO LOBERA, ALBERTO
 • RAMOS VILCHEZ, PILAR
 • RAMOS YUSTE, MARIA
 • REVES CASTELLO, JOSE GUILLERMO
 • RIBA IGLESIAS, JOAN JORDI
 • RODRIGUEZ DIAZ, JOSE ANGEL
 • RODRIGUEZ HERNANDEZ, JOSE MANUEL
 • RODRIGUEZ VILA, CRISTINA
 • ROFES CORTADA, SERGI
 • ROMEO MALLAFRE, INMACULADA
 • ROMERO SESTAYO, JOSE MANUEL
 • RUBIO ALCANTARA, ALBERTO JOSE
 • SANCHEZ ALVAREZ, PERE
 • SEGURA RAMOS, Mª DEL MAR
 • SILES GABARRELLA, CARLOS JUAN
 • SISO CARAVACA, HIPOLIT
 • TARANILLA GARCIA, DAVID
 • TORRES CIUTAT, ANTONIO
 • UCEDA MARQUEZ, JORDI
 • VERDIE BORRELL, MARTA MARIA
 • VIDAL FONS, PERE
 • VIEGA BLANCO, CARLOS
 • VILLARO PLA, ROSA MARIA
Manifestació de CCOO a Lleida