Estudia anglès en línia a tots els nivells amb Wellington

Ens complau comunicar-vos que per al present any 2022, la FSC ha renovat l’acord subscrit amb Wellington Learning International per a l’estudi anglès en línia a tots els nivells, des de Principiant fins Avançat.

Gràcies a aquest conveni, l’afiliació podrà gaudir d’unes condicions especials a l’hora de matricular-se en els cursos. A més, es posarà en marxa un nou pla de beques gratuïtes per a fills/as que actualment es trobin cursant Primària i ESO.

1. En relació als cursos per a adults, el descompte és del 60% sobre el preu normal de mercat (149€ per a no afiliats). Per tan sols 49€ a l’any, qualsevol afiliat/a o familiar de primer grau podrà estudiar sense límit el nivell d’anglès que triï.

2. El temps d’accés serà d’un any complet a la plataforma d’estudi, temps que començarà a comptar des del moment en què se sol·licitin les claus i es rebin.

3. A més de l’accés al contingut en línia sense límit d’horaris, durant l’any es duran a terme diverses trobades de masterclass a través de Zoom. L’objectiu d’aquestes trobades és assessorar de forma personalitzada a totes les persones que tinguin pensat presentar-se als exàmens oficials. Es donaran consells amb els quals millorar les possibilitats d’assegurar-se l’aprovat i es repassaran els continguts que solen preguntar-se amb més freqüència.

4. Com a novetat durant aquest any, la plataforma comptarà amb un sistema automàtic d’avaluació de la pronunciació que ajudarà en gran manera a millorar la capacitat de Listening i Speaking dels estudiants.

Com esmentàvem, aquests avantatges són exclusius per als afiliats/as que es trobin al corrent de pagament amb les quotes i a més són extensibles a familiars.

Per a fer una prova gratuïta dels diferents cursos i nivells, així com per a reservar plaça, posem a la vostra disposició una pàgina web amb tota la informació en el següent accés a la web.

Esperem que aquesta oferta formativa sigui de gran utilitat per als qui vulguin aprendre anglès enguany, o millorar el seu nivell.

Rep una cordial salutació de part de la Secretaria de Formació de la FSC de CCOO