Funció Pública ha informat dels terminis de cobrament

Aclariment per al personal de la Generalitat de Catalunya


Foto Un cop ratificat l'acord de retribucions del personal al servei de la Generalitat de Catalunya, en compliment dels acords assolits a l'Estat al març del 2018, Funció Pública ens ha informat de com es relitzarà el pagament dels endarreriments i en quins terminis es produirà.

Recordem que aquesta informació havia estat exigida per CCOO davant les diferents informacions contradictòries que s'havien anat difonent entre la plantilla. Així doncs, al mes d'octubre es cobrarà l'increment i l'endarreriment des de juliol, consistent en 1,5€% + 0,25%. Al novembre, es rebran els endarreriment de l'1,5% des del gener fins el 30 de juny. Finalment, a la nòmina del mes de desembre es cobrarà el 0,20% de la massa salarial, de manera lineal i consolidable, que suposa uns 70 € aproximats.

Ara només cal que l'Administració es comprometi a retornar les pagues extres arrabassades a les treballadores i els treballadors de la Generalitat de Catalunya.


 
 
 
 
 

08/10/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.