Últims dies de preinscripció!

Cursos en línia per a afiliats i afiliades i simpatitzants de la FSC-CCOO


Foto FSC-CCOO, a través del seu acord de col·laboració amb l'empresa NETPARTNER, especialitzada en formació i aprenentatge en línia, continua realitzant cursos de formació, en la inscripció als quals les afiliades i afiliats a CCOO es poden beneficiar d'importants descomptes.

CURS EN LÍNIA D'ANGLÈS (110 hores | 5 mesos | 4 ECTS)

Curs d'anglès 100% en línia, basat en l'innovador sistema d'aprenentatge My Oxford English, amb tots els nivells d'aprenentatge disponibles conforme el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER), des del nivell principiant (A1) fins a l'expert (C1). Durant els 5 mesos de formació es té accés il·limitat a un exclusiu entorn d'aprenentatge en línia dissenyat i optimitzat per poder aprendre anglès de manera ràpida, amena i senzilla.

CURS EN LÍNIA DE PREPARACIÓ DE L'EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH FIRST (70 hores | 3 mesos | 2 ECTS)

Curs especialment recomanat per a qualsevol persona que vulgui preparar-se, al més alt nivell, per afrontar amb màximes garanties l'examen de certificació de Cambridge English First. Formació eminentment pràctica i intensiva, amb continguts totalment renovats i alineats amb les noves especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d'aprenentatge en línia, plenament optimitzat per poder preparar l'examen amb total flexibilitat i interactivitat.

CURS EN LÍNIA PREPARACIÓ DE L'EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED  (70 hores | 3 mesos | 2 ECTS)

Curs especialment recomanat per a qualsevol persona que vulgui preparar-se, al més alt nivell, per afrontar amb màximes garanties l'examen de certificació de Cambridge English Advanced. Formació eminentment pràctica i intensiva, amb continguts totalment renovats i alineats amb les noves especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d'aprenentatge en línia plenament optimitzat per poder preparar l'examen amb total flexibilitat i interactivitat..


Tots els cursos estan certificats per la Universitat Sant Jordi.

FI DEL TERMINI D'INSCRIPCIÓ: EL 18 DE FEBRER DEL 2018.

La data d'inici prevista per a aquests cursos és el 20 DE FEBRER DEL 2018.


12/02/2018

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies