ESTAT DE LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA

Plataforma Sindical negociació Conveni Acció social, 2019

Al mes d’octubre de 2018, CCOO i UGT vàrem denunciar el conveni col·lectiu de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc (2013-2018) per poder començar la seva negociació.


Els professionals que treballem al sector portem molts anys patint precarietat i realitzant unes tasques que requereixen un grau de responsabilitat i d’especialització que no són valorats ni reconeguts.


Considerem que ara ens toca a nosaltres i que és el moment d’iniciar la negociació d’un nou conveni per tal de millorar els nostres drets laborals, drets socials, recuperar el poder adquisitiu i sobre tot que s’identifiqui amb la realitat als centres de treball.


Al document adjunt podeu veure en vermell les modificacions sobre el conveni vigent que CCOO i UGT hem presentat a la patronal i que recullen les demandes i propostes que ens va fer arribar la nostra afiliació, les nostres delegades i delegats i tothom que va participar en l’enquesta on line que vàrem organitzar des de CCOO als mesos de novembre i desembre de 2018.

Actes de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de Catalunya d’Acció Social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc, 2019-2020