La plantilla de Falck torna a la vaga davant la impossibilitat d’avançar en les negociacions del conveni

Les negociacions del conveni de Falck continuen en un punt mort. L’empresa segueix sense atendre les demandes de la representació de la plantilla per assolir unes condicions laborals i uns salarials dignes, amb propostes que estan molt lluny de complir aquest objectiu.

Davant la impossibilitat d’avançar en les negociacions, els comitès d’empresa de Falck a Ascó i a Vandellòs, en els quals CCOO té tota la representació, han convocat noves jornades de vaga aquest cap de setmana, els dies 10 i 11 de setembre. Avui han fet una acció informativa a les portes de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs per denunciar aquesta situació, fer una crida a la vaga i demanar la solidaritat dels treballadors i treballadores de les nuclears amb la plantilla de Falck, que operen com a bombers a les instal·lacions d’ANAV.

CCOO lamenta que la direcció de Falck no rectifiqui i li exigeix un canvi d’actitud per poder assolir un acord que garanteixi el poder adquisitiu de la plantilla i asseguri unes condicions de treball dignes. CCOO recorda que l’empresa ja va trencar l’acord assolit el passat mes de juliol, amb una reinterpretació dels termes acordats que suposava un perjudici per als treballadors i treballadores. Una situació inadmissible que no es pot repetir.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 de setembre de 2022