Aquest dimarts, 10 de maig, CCOO i UGT han convocat una concentració davant el TSJC per tornar a exigir a la patronal que compleixi allò acordat

Malgrat els últims contactes amb la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), no ha estat possible desencallar el conflicte actual. La patronal no recula i continua negant-se a actualitzar les taules salarials amb la clàusula de revisió prevista en el Conveni del metall de la província de Barcelona, insistint a incloure aquest punt en la negociació del nou conveni.

Davant d’aquest escenari i coincidint amb el judici per la demanda sindical conjunta  interposada contra la patronal per incomplir el conveni, CCOO d’Indústria i UGT-FICA de Catalunya convoquen una nova mobilització aquest dimarts, 10 de maig,  a les 9 h, davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (pg. de Lluís Companys, 14, BCN), en defensa del conveni i contra els incompliments de la patronal.

CCOO i UGT adverteixen la patronal que no permetran que no pagui el que deu ni que trepitgi els drets de les persones que treballen al sector. Si la UPM no rectifica ens aboca a una vaga general al sector del metall de la província de Barcelona.