Nova oferta formativa de CCOO Baix Llobregat orientada a la indústria 4.0, l’atenció a les persones i la millora d’habilitats personals

Cal enfortir les capacitats de la gent treballadora davant els canvis productius

La Fundació Paco Puerto és el centre de formació per a l’ocupació de CCOO. En l’actualitat presenta una oferta de 19 nous cursos en el Baix Llobregat, adreçats a treballadors i treballadores en actiu i persones en situació d’atur inscrites al SOC com a demandants d’ocupació.

L’oferta formativa busca la millora de la formació i la qualificació de les persones treballadores, amb una estratègia alineada amb els canvis i transformacions que necessita el teixit productiu, per avançar en una indústria de major valor afegit, en serveis d’atenció de qualitat a les persones i cap a una economia productiva més neta, sostenible i inclusiva.

L’oferta formativa aborda la Indústria 4.0: impressió, disseny i mecanització 3D, energia solar fotovoltaica, soldadura i programació en Control Numèric. També contempla cursos de serveis assistencials per a persones en situació de dependència, així com la família professional de gestió i habilitats directives (anglès, nòmines i SS, neuromarketing, coaching, màrqueting per a dispositius mòbils).

Els cursos es realitzen a la seu comarcal de CCOO del Baix Llobregat, a l’Institut Esteve Terrades (en ambdós casos a Cornellà de L.) i a l’Institut El Palau, de Sant Andreu de la Barca. També hi ha l’opció de formació a distància a través d’una aula virtual pròpia.

La participació i la preinscripció es poden fer a través de  www.fundaciopacopuerto.cat.

Durant aquest any, la Fundació Paco Puerto ja ha realitzat 89 cursos, amb més de 1.440 alumnes, que sumen 4.058 hores de formació, amb un nivell molt rellevant d’inserció laboral.